PUBG Mobile için Netwing APK (Ücretsiz İndir) Son Sürüm

Netwing, internete özel bir bağlantı oluşturarak verilerinizin korunmasını ve gizlenmesini sağlar. Çevrimiçi faaliyetlerinizin gizli ve güvende kalmasını garanti eden güvenli, kişisel bir köprü gibidir.

TEKNOLOJİ 5.04.2024 03:28:00 0
PUBG Mobile için Netwing APK (Ücretsiz İndir) Son Sürüm

Netwing, internete özel bir bağlantı oluşturarak verilerinizin korunmasını ve gizlenmesini sağlar. Çevrimiçi faaliyetlerinizin gizli ve güvende kalmasını garanti eden güvenli, kişisel bir köprü gibidir.

İsimAğ oluşturma
YayımcıAğ oluşturma
TürAletler
Boyut99MB
Sürüm1.4.85
MOD BilgisiÜcretsiz indirin
  • Ücretsiz indirin

Netwing ile İnternetinizi Güvende Tutmak

Netwing, internet bağlantınızı güvende tutmanızı sağlayan bir araçtır. Tıpkı gizli bir geçit gibi, Android cihazınızdan internete giden özel bir yol oluşturur. Bu, çevrimiçi etkinliklerinizi meraklı gözlerden gizler. Dolayısıyla, interneti halka açık Wi-Fi üzerinden kullandığınızda veya bazı şeyleri gizli tutmanız gerektiğinde, bu uygulama çevrimiçi korumanız olabilir. Bu, yalnızca sizin ve güvenilir ağınızın bildiği gizli bir çevrimiçi el sıkışmaya benziyor.

Güç Tasarrufu

Netwing APK'sının güzel yanı, güç tasarrufu özelliğidir. Telefonunuzu kullanmadığınızda veya internet bağlantınız zayıfladığında Netwing daha az çalışır. Bu, telefonunuzun pilinin çoğunu kullanmadığı anlamına gelir. Sürüş yapmadığınız zamanlarda bir arabanın motorunun dinlenmesine izin vermek kadar akıllıca. Bu nedenle, ona bakmadığınızda bile uygulamanın telefonunuzun enerjisini tüketmesi konusunda endişelenmeyin!

Verilerinizi Koruyun

Netwing VPN APK, verilerinizi internet üzerinden taşıdığında PolarSSL adı verilen bir şey kullanır. Bu çok önemli çünkü PolarSSL kurşun geçirmez bir yelek gibidir, bilginiz olsun. Telefonunuza gönderip aldığınız her şeyin bilgisayar korsanlarından ve internetteki kötü insanlardan uzak tutulmasını sağlar. Yani, bir e-posta göndermek veya telefonunuzdan bir banka hesabını kontrol etmek, onları yarım yamalak bir mahalleye göndermeden önce bir kasaya koymak gibidir.

Modern teknoloji

Günümüzde telefonlar, IPV4 ve IPV6 adı verilen her iki tür internet adresini de kullanıyor (bunları ev adresleri olarak düşünün, ancak cihazlar için). İşin güzel tarafı, Net Wing APK her iki türde de çalışıyor! Bu harika çünkü geleceğe hazır, tıpkı elektrikli arabaların artık gaz kullanmadığımız zamanlar için hazır olması gibi.


Android Anahtarlık Entegrasyonu

Netwing PUBG ayrıca Android Anahtarlık adı verilen bir şeyle de çalışır. Bu, telefonunuzda kayıtlı olan şifreleri ve diğer güvenlik öğelerini kullanabileceği anlamına gelir. Bu, iki farklı anahtara ihtiyaç duymadan hem evinizi hem de arabanızı açmak için bir anahtar kullanmaya benzer; her şeyi daha kolay ve hızlı hale getirir.

Kolay İçe Aktarma

Netwing'i kurmak oldukça kolaydır! Bir VPN'e ilişkin tüm bilgileri, yalnızca .ovpn ile biten bir dosya koyarak ekleyebilirsiniz. Bu dosyayı bir SD karttan, Netwing kuruluysa çalışmanızdan veya bir web sitesi bağlantısından alabilirsiniz. Bu dosyayı aldıktan sonra sanal özel ağı kullanmaya başlamanız oldukça iyi olur. Bu tıpkı bir model uçağı bir araya getirmeye benziyor; tüm parçaları tek bir yere koyun, talimatları izleyin ve keyfini çıkarın!

En İyi Deneyimi Yaşamak İçin En İyi İpuçları ve Püf Noktaları

  1. Kolayca İçe Aktarın: İçe aktarmayı kolaylaştırmak için Access Server'ı kullanın! Sadece kurulum bağlantısını takip edin, gerisini uygulama halledecektir.
  2. Pil Tasarruf Modu: Pilden tasarruf etmek mi istiyorsunuz? Netwing'in bekleme modunda daha az güç kullanması için ayarlarda Pil Tasarruf Modunu açın.
  3. Güncel Kalın: En iyi güvenlik ve özellikler için uygulama mağazanız aracılığıyla güncel kalın.
  4. Android Anahtar Zinciri Kullanın: VPN oturum açma bilgilerinizi güvenli ve basit tutmak için Android Anahtar Zinciri entegrasyonunu kullanın.
  5. Bağlantı Ayarlarını Kontrol Edin: Bağlanmada sorun yaşıyorsanız .ovpn dosyanızı veya ağ ayrıntılarınızı bir kez daha kontrol edin!


İyi ve Kötü Taraflar

Artıları:

  • Güvenlik: İnternet mesajları için gizli bir kod çözücü halkası gibi, çevrimiçi etkinliğinizi gizli tutar.
  • Pil Ömrü: Ekranınız kapalıyken veya bağlanamadığında pilinizi tüketmez.
  • Güncel Teknoloji: Arabanızı yeni yollar için geleceğe hazır hale getirmek gibi, yeni internet adres sistemi olan IPV6 ile çalışır.
  • Basit Oturum Açma: Android Anahtar Zincirinizdeki şifreleri kullanabilirsiniz, çok sayıda kodu hatırlamanıza gerek yoktur.

Eksileri:

  • Kurulum Adımı: Bir .ovpn dosyasını içe aktararak veya bir bağlantı alarak ayarlamanız gerekir. Başlamadan önce fazladan bir adımdır.
  • Hizmet Olmadan Sınırlı: VPN hizmeti olmadan, uzaktan kumandanız var ama TV'niz yok; çalışması için VPN'e ihtiyacınız var.

Harika Alternatifler

  1. NordVPN: İnternet güvenliği için kolay bir düğmeye sahip olmak gibi süper kullanıcı dostudur.
  2. ExpressVPN : Hızlı ve basit, tıpkı çevrimiçi trafikte hızlı bir scooter kullanmak gibi.
  3. CyberGhost VPN: Bu gizlilikle ilgilidir ve aynı anda birçok cihazda kullanabilirsiniz.
  4. IPVanish: Harika bir casus silgisi gibi çevrimiçi yaptıklarınızın kaydını tutmaz.
  5. ProtonVPN: Birinci sınıf güvenlik özelliklerine sahip gizlilik tutkunları için en iyisi.

Dijital alet kemerinizi alın ve Netwing'i ekleyin. İnternette kendi güvenlik balonunuza sahip olmak gibi bir şey. Özel gezinme yolları ve telefonun enerji tasarrufuna yönelik harika özellikleri ve IPV6 gibi modern teknolojilerin kullanılmasıyla bu uygulama akıllıca bir seçimdir.

Peki neden bekleyelim? Android için Netwing APK'sını bugün indirin, güvenlik ekipmanınızı çevrimiçi hale getirin ve gizli olarak göz atmaya başlayın. İşlerin ilerlemesi için size internet malzemelerini veren kişiden .ovpn dosyasını veya özel bağlantıyı istemeyi unutmayın!

Netwing'i edinin

Artık Netwing'i  ücretsiz indirmeye hazırsınız . İşte bazı notlar:

 


Anahtar Kelimeler: Mobile Netwing (Ücretsiz İndir) Sürüm

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

13.7° / 10.1°

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak

BBP RİZE’DEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı

CHP'li Ocaklı: Rize'deki balık çiftlikleri projesi durdurulsun

Nöroşirurji Uzmanı Op.Dr. Kerem Bıkmaz konu ile ilgili bilgiler verdi..