Tarih: 02.07.2025 11:52

21. Hopa Kültür, Sanat ve Deniz Festivali Söyleşi ve Dinletilerle Sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Festival kapsamında Liman Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte, Gola Derneği'nden Refika Kadıoğlu ve akademisyen Özlem Şendeniz ile "Deniz olarak Karadeniz'e Bakmak" başlıklı söyleşi düzenlendi. Söyleşinin ardından Irmak Kaya ve Aşkıncan Altunkaya sahne alarak müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Festival, 2 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'de Hopa Parkı'nda yapılacak "32. Yılında Sivas Katliamı" başlıklı söyleşiyle devam edecek. Söyleşide yazar ve CHP 26. Dönem Milletvekili Zeynep Altıok ile şair ve yazar Eren Aysan konuk olacak.

Aynı gün saat 19.00'da yine Hopa Parkı'nda Kemal Gümrükçü'nün müzik dinletisiyle festivalde sanat rüzgarı esecek.

Hopa Belediyesi, festivalin tüm halkı kapsayan, kültürel ve sanatsal yönü güçlü bir buluşma alanı olduğunu vurgularken, tüm vatandaşları etkinliklere davet etti.

HOPA BELEDİYESİ BASIN SERVİSİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —