Tarih: 06.09.2025 09:26

Bayburt Deneyap Teknoloji Atölyesi Öğrencilerinden Trabzon’da Motivasyon Gezisi

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Deneyap Teknoloji Atölyesi Ortaokul Grubu öğrencileri, yeni ders dönemi öncesinde moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Trabzon'a gezi düzenledi.

Gezi kapsamında öğrenciler, Bilim Trabzon merkezini ziyaret ederek teknoloji ve bilime dair birçok interaktif deneyim yaşadı. Öğrenciler, uygulamalı etkinliklerle hem bilgi dağarcıklarını geliştirdi hem de bilimin eğlenceli yönlerini keşfetti.

Programın devamında öğrenciler, Trabzon Akvaryum turuna katılarak su altı dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu. Farklı deniz canlılarını gözlemleyen öğrenciler, unutulmaz anılar biriktirdi.

Günün sonunda ise çeşitli sosyal etkinliklerle hem doyasıya eğlendiler hem de arkadaşlık bağlarını güçlendirdiler.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü, etkinliğin öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimine katkı sunduğunu belirterek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —