Menü Rize Haber, Rize Haberleri, Çaykur Rizespor, Rizespor Haberleri, Çaykur, Rizede Haber, Karadeniz, 53, rize, Çay, haber, rize güncel haber,
Tarih: 19.03.2026 12:58
Bayburt’ta koruyucu aileler iftarda buluştu

Bayburt’ta koruyucu aileler iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt'ta koruyucu aileler, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programda, koruyucu aileliğin çocukların sevgi ve güven ortamında yetişmesine katkı sunan önemli bir toplumsal sorumluluk modeli olduğu ifade edildi.
İftar programına Vali Mustafa Eldivan ile eşi Meltem Eldivan da katıldı. Ailelerle bir süre sohbet eden Vali Eldivan, koruyucu aile kavramının toplumsal dayanışma, şefkat ve sorumluluğun en anlamlı örneklerinden biri olduğunu vurguladı.
Çocukların sevgi ve güven ortamında yetişmesine katkı sunan tüm koruyucu ailelere teşekkürlerini ileten Vali Eldivan, devletin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini söyledi.
Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla ailelerin bayramını da kutlayan Eldivan, sağlık, huzur ve bereket temennisinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —