Açılış törenine Bayburt Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Bayburt Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, kurum müdürleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şampiyonada 43 üniversiteden 170 sporcu, madalya ve şampiyonluk için ringde mücadele edecek. Organizasyonun, hem genç sporcuların yeteneklerini sergilemesi hem de Bayburt'un spor turizmine katkı sağlaması bekleniyor.
Belediye Başkanı Mete Memiş, açılışta yaptığı konuşmada, gençlerin spor faaliyetlerine destek vermenin önemine vurgu yaparak, Bayburt'un böylesi büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şampiyona, katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatmasının yanı sıra, bölgenin spora ve gençliğe verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serecek.
Bayburt Belediyesi Basın Servisi