Tarih: 19.08.2025 10:42

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu Aziziye’de Projeleri İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'un yetiştirdiği önemli bürokratlardan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, Aziziye Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçede ağırlandı. Ziyarette, Aziziye'nin geleceğini yakından ilgilendiren projeler masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Fıratoğlu ile ilçede yürütülen ve planlanan yatırımları görüştüklerini belirtti. Özellikle Pulur Çayı Islahı ile Ilıca-Emrecik lokasyonundaki toplulaştırma projeleri, Aziziye için öncelikli yatırımlar arasında yer alıyor. Başkan Akpunar, bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte ilçede yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti.

Ziyarette DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz da hazır bulundu. Başkan Akpunar, ilçeye dönük samimi yaklaşımı, destekleri ve memleket sevdasıyla öne çıkan Fıratoğlu'na teşekkür ederek, "Aziziye için yeni bir milat olacak bu projelerde yanımızda olan değerli bürokratlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Aziziye Belediyesi, DSİ iş birliğiyle yürütülen projelerin kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulmasını hedefliyor.
Aziziye Belediyesi Basın Servisi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —