Menü Rize Haber, Rize Haberleri, Çaykur Rizespor, Rizespor Haberleri, Çaykur, Rizede Haber, Karadeniz, 53, rize, Çay, haber, rize güncel haber,
Tarih: 13.03.2026 11:41
Eskişehir’de Sağlık Çalışanları ‘14 Mart Tıbbiyeliler Ormanı’ İçin Fidan Dikti

Eskişehir’de Sağlık Çalışanları ‘14 Mart Tıbbiyeliler Ormanı’ İçin Fidan Dikti

Facebook Twitter Linked-in

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından '14 Mart Tıbbiyeliler Ormanı' için düzenlenen etkinlikte, sağlık çalışanları ve katılımcılar fidanları toprakla buluşturdu.
14 Mart Tıp Bayramı kapsamında 'Hep Birlikte Geleceğe Nefes' sloganıyla ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Yörükçayır Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte sağlık çalışanları ve katılımcılar bir araya gelerek 14 Mart Tıbbiyeliler Ormanı için fidan dikti. Doğaya katkı sunmak, çevre bilincine dikkat çekmek ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte her bir fidan umut ve yaşamın simgesi olarak toprakla buluşturuldu. Sağlık hizmetlerini büyük bir özveriyle sürdüren sağlık çalışanları, bu anlamlı günde sadece insan sağlığı için değil aynı zamanda doğa ve çevre için de sorumluluk alarak örnek bir dayanışma sergiledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —