Menü Rize Haber, Rize Haberleri, Çaykur Rizespor, Rizespor Haberleri, Çaykur, Rizede Haber, Karadeniz, 53, rize, Çay, haber, rize güncel haber,
Tarih: 16.03.2026 11:24
Eskişehirli İşitme Engelli Sporculardan Badminton Şampiyonası’nda Büyük Başarı

Eskişehirli İşitme Engelli Sporculardan Badminton Şampiyonası’nda Büyük Başarı

Facebook Twitter Linked-in

Giresun'da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası'na Eskişehir'den katılan öğrenciler, 4'ü Türkiye 1'inciliği olmak üzere toplam 9 adet derece elde etti.
14 Mart'ta gerçekleştirilen şampiyonaya Eskişehir'den Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri katıldı. Tek erkekler kategorisinde Ahmet Said Mahmutoğlu 1'inci, Tuğra Ulus 2'nci, İhsan Emir İnan 3'üncü; tek kızlar kategorisinde Selen Ulus 3'üncü oldu. Çift erkekler kategorisinde Ahmet Said Mahmutoğlu ve Tuğra Ulus 1'incilik, Noar Kamberi ve İhsan Emir İnan 3'üncülük; çift kızlar kategorisinde Berilsu Aktaş ve Hazal Kazar 1'incilik elde etti. Karışık çiftler kategorisindeki ise Selen Naz Ulus ve Noar Kamberi 1'inci, Mertay Topçınar ve Hazal Kazar 3'üncü olarak önemli bir başarıya imza attılar.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, başarılarıyla gururlandıran tüm sporcuları ve emeği geçen antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —