İstanbul Ümraniye'de bulunan santral tesisleriyle hizmet veren firma; Kadıköy, Üsküdar, Beykoz, Ümraniye, Ataşehir, Maltepe, Kartal ve Çekmeköy ilçelerinde hazır beton dağıtımı gerçekleştiriyordu.
ORTAK ŞİRKETLERİN HEPSİ KONKORDATO İLAN ETTİ
Mahkeme dosyasına göre, Göz Mimarlık ve İnşaat A.Ş., CG Beton Sanayi Ticaret Ltd. Şti., BRH Mimarlık ve İnşaat Ltd. Şti., Kurna Taş Ocağı İşletmeciliği Ltd. Şti. ve MCG Film Medya A.Ş. ile Mahmut Cüneyt Göz konkordato başvurusunu birlikte yaptı.
3 KİŞİLİK KOMİSER HEYETİ ATANDI
Mahkeme, geçici mühlet kararının ardından 3 uzman ismi konkordato komiseri olarak görevlendirdi. Duruşmanın 15 Ekim 2025 tarihinde saat 15.30'da yapılacağı bildirildi.
7 GÜNLÜK İTİRAZ SÜRESİ VERİLDİ
Kararda, konkordato ilanının ardından alacaklıların bu karara gazetede yayın tarihinden itibaren 7 gün içinde itiraz edebileceği, konkordato mühletini gerektirecek bir durum bulunmadığını iddia edenlerin itirazlarını delilleriyle birlikte mahkemeye sunabilecekleri belirtildi.