Menü Rize Haber, Rize Haberleri, Çaykur Rizespor, Rizespor Haberleri, Çaykur, Rizede Haber, Karadeniz, 53, rize, Çay, haber, rize güncel haber,
Tarih: 01.08.2023 18:27
Karabük'te depreme dayanıksız okullarda yıkım ve güçlendirme çalışmaları sürüyor

Karabük'te depreme dayanıksız okullarda yıkım ve güçlendirme çalışmaları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

KARABÜK (AA) - Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, il genelinde 9 yeni okul yapıldığını ve 6 okulda da güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Akbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Çocukların eğitim öğretime başladıklarında okullarını hazır bulmalarını istediklerini belirten Akbaş, "Deprem hayatımızın bir gerçeği. 3 yıldır ilimizde depremsellik analizi yapılan okullarda çalışmalar devam ediyor. İl genelinde 6'sı TOKİ tarafından olmak üzere 9 okul yapıyoruz. Şu anda güçlendirmesi devam eden de 6 okulumuz var. İnşallah bu okulları yeni eğitim öğretim yılında hizmete sunacağız." dedi.





Orjinal Habere Git
Karabük'te depreme dayanıksız okullarda yıkım ve güçlendirme çalışmaları sürüyor Karabük'te depreme dayanıksız okullarda yıkım ve güçlendirme çalışmaları sürüyor
— HABER SONU —