Tarih: 12.01.2026 13:18

Samsun’da 2026 Yılı Toplantı ve Gösteri Alanları Açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

Valilikten yapılan açıklamada toplantı alanları ile ilgili İlkadım ilçesinde Cumhuriyet Meydanı, Tütün İskelesi; Atakum'da Atakum Amfi Tiyatro, Atakum Kent Meydanı, Çobanlı Halk İskelesi; Canik'te Doğupark Tenis Kulübü yanı; Tekkeköy'de ise Tekkeköy Belediyesi arkası açık otopark alanı belirtildi.
Gösteri yürüyüşü güzergâhları ile ilgili yapılan bilgilendirmede İlkadım'da Cumhuriyet Caddesi, sahil yolu 1'inci kısım ve 2'nci kısım; Atakum'da Adnan Menderes Bulvarı 1 ve 2'nci kısım, İsmet İnönü Bulvarı; Tekkeköy'de ise Tekkeköy Belediyesi arkasındaki açık otoparka bağlanan yol olarak ifade edildi.
Afiş ve pankart asma yerleri ise ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı üzeri, toplantı alanı çevresi ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıklarınca (Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy Belediye Başkanlıkları) belirlenen alanlar olarak açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —