Tarih: 20.09.2025 11:58

Trabzon’da 19 Eylül Gaziler Günü Etkinlikleri Kapsamında Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi. Ziyaret, gazilerin hem moral ve motivasyonunu artırmak hem de onların taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirildi.

Vali Yıldırım, gazilerle yaptığı samimi sohbetlerde tüm gazilerin Gaziler Günü'nü kutladı ve "Her zaman yanınızdayız" mesajını verdi. Gazilerle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, görüş ve önerilerini dinleyerek onların hayatına katkı sağlamak için yetkililerle koordineli şekilde çalışacaklarını vurguladı.

Ziyaret sırasında Trabzon Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Zeki Eren, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, İl Müdürü Dr. Hüseyin Mollaoğlu, İl Müftüsü İsmail Çiçek ve diğer ilgililer Vali Yıldırım'a eşlik etti.

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, etkinliğin gazilerin hatırlanması ve toplumun değerli kahramanlarına teşekkür edilmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

Vali Yıldırım'ın ziyareti, Trabzon'daki gaziler için unutulmaz bir anı olarak kayıtlara geçti. Etkinlik, gazilerin devletle olan bağını güçlendirdiği ve toplumda gazilerin fedakârlıklarının daha geniş kitleler tarafından bilinmesine katkı sağladığı yönüyle de dikkat çekti.

Trabzon'da Gaziler Günü kutlamaları, ziyaretlerle sınırlı kalmayıp, çeşitli programlarla da devam edecek. Vali Yıldırım ve yetkililer, gazilerin haklarının korunması ve toplumsal farkındalığın artırılması adına yürütülen çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —