Tarih: 21.07.2025 17:16

Trabzonspor'dan Mamadou Sangare İçin Dev Hamle: Pazarlıklar Kızışıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, transfer piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Bordo-mavililer, Rapid Wien forması giyen 22 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Mamadou Sangare'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Yurt dışı basınında yer alan bilgilere göre, Trabzonspor bu transfer için 6 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Bu gelişme, Betesbet'te transfer bahislerini hareketlendirecek cinsten.

Rapid Wien 10 Milyon Euro İstiyor, Pazarlıklar Sürüyor

Trabzonspor'un Sangare için yaptığı 6 milyon Euro'luk teklife Rapid Wien cephesinden beklenen yanıt gelmedi. TransferFeed'in haberine göre, Avusturya kulübü bu teklifi yeterli bulmayarak 10 milyon Euro talep etti. Taraflar arasındaki pazarlıklar tüm hızıyla devam ederken, Trabzonspor'un yeni bir teklif hazırlığında olduğu belirtiliyor. Bu durum, transferin seyrini belirleyecek önemli bir aşama olarak öne çıkıyor. Spor gündemini Betesbet giriş üzerinden takip edenler için bu transfer gelişmeleri oldukça kritik.

 

Prensip Anlaşması İddiası ve Gelecek Hafta Netleşecek

Bazı yurt dışı kaynaklı haberlerde ise Trabzonspor'un Rapid Wien ile prensip anlaşmasına vardığı ve oyuncuya düşünmesi için iki haftalık süre tanındığı iddia edildi. 2002 doğumlu Mamadou Sangare, orta sahada görev alıyor. Salzburg altyapısında yetişen ve daha önce Zulte Waregem ile Hartberg'de kiralık olarak forma giyen Sangare, 2024 yazında Rapid Wien'e transfer olmuştu. Kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan yetenekli oyuncunun geleceği, Trabzonspor'un yapacağı yeni teklif ve Rapid Wien'in tavrına göre önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Bu kritik dönemi Betesbet güncel adresinden takip edebilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —