Tarih: 15.01.2026 13:16

Yomra’da Gaziler ve Öğrenciler “Vatan ve Kahramanlık Buluşması”nda Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Yomra Sosyal Hizmet Merkezi tarafından "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" etkinliği kapsamında anlamlı bir program gerçekleştirildi. Kaşüstü Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, gaziler ile öğrenciler bir araya geldi.

Programda konuşan gaziler, askerlik ve gazilik dönemlerine ait hatıralarını öğrencilerle paylaşarak vatan sevgisi, birlik ve beraberlik, fedakârlık ve milli değerler konusunda önemli mesajlar verdi. Öğrenciler, gazilerin anlattığı kahramanlık hikâyelerini ilgiyle dinlerken zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı.

Etkinlik sonunda okul yönetimi ve öğrenciler tarafından hazırlanan hediyeler gazilere takdim edildi. Program, genç nesillerin milli bilinçle yetişmesine katkı sunması ve toplumsal hafızanın canlı tutulması açısından büyük önem taşıyan bir buluşma olarak değerlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —