Tarih: 09.12.2023 19:43

Seçil Erzan'ın avukatı konuştu: Seçil'in 5 kuruş parası yok

Facebook Twitter Linked-in

Birçok futbolcu ve ünlü ismin adının geçtiği Seçil Erzan davası hakkında Erzan'ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan ilginç açıklamalarda bulundu.

Seçil Erzan'ın 5 kuruş parası olmadığını söyleyen Karaaslan paraların adı geçen kişilerin eşlerinin kolundaki saatte, koydukları banka faizlerinde olduğunu söyledi.

Avukat Nazlı Nadide Karaaslan “Seçil Erzan’ın paraları alıp bir yere yığması, saklaması gibi bir durum yok bahsi geçen isimlerden kimse para kazanmamış durumda değil. Hiç mi kimseye para kazandırmadı? kendilerine ev, yat aldılar banka hesaplarına bu paraları koydular, faize koydular. Seçil, bir yatırım fonundan kağıt alıyor sonrasında batıyor dolar bir anda yükselince de kontrolü kaybediyor ve kaybettiği paraları geri kazanmak için sermaye arayışına giriyor, Tam o esnada da devreye Semih Kaya giriyor” şeklinde konuştu.

Avukat Karaaslan,Davada para alanların da konuşması gerektiğini söyleyerek, hiç kimse para kazanmamış olsa bu iş nasıl 12 yıl sürebilir dedi ve Masak tarafından raporlara bakılarak kimlerin olağanüstü şekilde zenginleştiğinin incelenmesi gerektiğini ifade etti.

Davanın gidişatı henüz net değilken önümüzdeki günlerde davanın daha da genişlemesi bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —