meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

10 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

10 Ağustos 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 10.08.2023 11:20:00 0
10 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

10 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 10 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 10 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün beyninizi daha çok ve kaslarınızı daha az kullanmayı deneyin. İçgörü ve sağduyunuzu günlük görevlere uygularsanız, aynı işi yarı sürede yapabilirsiniz. Siz bunu doğru şekilde yaparken başkalarının istediğini yapmasına izin verin.

BOĞA

Son günlerde karşı karşıya kaldığınız düşmanlık, önümüzdeki 24 saat içinde, aranıza girenler sizin haklı, onların haksız olduğunu anladıkça buharlaşacak. Özür gibi bir şey beklemeyin ama bu olmayacak.

İKİZLER

Yöneticiniz Merkür bugün Jüpiter ile bağlantı kurarak sevdiğiniz birine ulaşmayı ve aranızda ortaya çıkan sorunları çözmeyi kolaylaştırıyor. Biraz düşünce ve iyi niyetle, sevgi dolu bir ilişkiye geri döneceksiniz.

YENGEÇ

Bir süredir aklınızın bir köşesinde olan bir projeye başlamak için sabırsız olabilirsiniz, ancak bir anda çılgınca başlamayın. Şansınızın parlaması için bu kadar uzun süre beklediniz, bu yüzden birkaç saat daha bekleyebilirsiniz.

ASLAN

Açık sözlü olmak iyidir fakat her zaman mı? Kendi düşünceniz dışında bir doğru olmadığı fikrine o kadar kapılmışsınız ki burnunuzun ucundaki gerçeği göremiyorsunuz. Ve kendi doğrunuzu ulu orta söylemek sizi hem patavatsız gösteriyor hem de diğerlerinin güvenini sarsıyorsunuz.

BAŞAK

Yöneticiniz Merkür, bugün sadece burcunuzda hareket etmekle kalmıyor, aynı zamanda iyi şans gezegeni Jüpiter ile de bağlantı kuruyor. Hedeflerinizi yüksek tutun ve şimdi ile hafta sonu arasında yüzde 100 çaba gösterin.

TERAZİ

Dış dünyada olup bitenler, kafanızın içinde olup bitenlerden daha az önemli. Düşüncelerinizi düzene sokun ve sizi şu anda bulunduğunuz yerden en çok olmak istediğiniz yere götürecek bir plan yapın.

AKREP

Önümüzdeki 24 saat içinde yolunuza çıkan bilgiler, kesilip atıldığını düşündüğünüz bir konuya yeni bir bakış açısı getirecek. Esnek olmak sizin doğanızda olmayabilir ama bu durumda esnek olmalısınız çünkü sabit görüşler kolaylıkla yanlış görüş olabilir.

YAY

Haritanızın kariyer alanı şu anda teşvik edici kozmik faaliyetlerle dolu, bu yüzden birlikte hareket edin ve arzu ettiğiniz terfi için elinizden gelenin en iyisini yapın. Güçlü konumlardaki insanları etkilemek çok fazla zaman almayacak ama onların sizden beklediklerinden daha fazlasını yapacaksınız.

OĞLAK

Grafiğinizin en olumlu iki alanında mükemmel bir Merkür-Jüpiter bağlantısı, büyük düşünmeniz, büyük hareket etmeniz ve bugün ile hafta sonu arasında büyük şeylerin olmasını beklemeniz gerektiği anlamına gelir. Bu artık sizin şovunuz, bu yüzden etkileyici bir şov yapın.

KOVA

Mali konular bugün iyi yıldızların altında, bu nedenle ortaklarınız ve sevdiklerinizle para meselelerini çözmeniz gerekiyorsa şimdi tam zamanı. Sadece çok para harcayacaksanız, çok para kazanmanızın da yardımcı olacağını unutmayın!

BALIK

Bugün bir arkadaşınızla veya iş arkadaşınızla aranızdaki tüm farklılıkların üstesinden, kafa kafaya vererek ve birbirinizden beklentileriniz konusunda dürüst olarak gelinebilir. Aranızdaki son anlaşmazlık aptalca bir yanlış anlamadan başka bir şey değildi.


Anahtar Kelimeler: Ağustos Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin