meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

11 Mayıs 2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

11 Mayıs 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte 11 Mayıs 2023 Perşembe'ye dair burç yorumları ve b

AKTUEL 11.05.2023 13:40:18 0
11 Mayıs 2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

11 Mayıs 2023'te burçlar ne söylüyor? 11 Mayıs 2023 burç yorumları nelerdir? 11 Mayıs 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Harekete geçmek ve işleri halletmek için can atıyor olabilirsiniz, ancak ayın ilerleyen saatlerinde Güneş tekrar sizin lehinize hareket edene kadar sıkı oturmanız gerekecek. Arada sırada yaptığınız planların hem iddialı hem de ulaşılabilir olduğundan emin olun.

BOĞA

Birkaç dalgaya neden olacağını bilseniz bile söylemeniz gerektiğini hissettiğiniz şeyi söyleyin. Son zamanlarda ters giden şeylerden rahatsızsanız, nedenini öğrenene kadar dinlenmeyeceğinizi herkese bildirmelisiniz.

İKİZLER

Başkalarının kendi hataları için sizi suçlamasına izin vermeyin. Doğanız gereği iyi bir adam olabilirsiniz ama iyi bir adam olmak, aynı zamanda her şeyi üstlenmeniz gerektiği anlamına gelmez. 

YENGEÇ

Burcunuzdaki Venüs, affetmek ve unutmak istediğiniz anlamına gelir, ancak diğer yönler, bunu yaparsanız sizi zayıf gösterebileceği konusunda uyarır. Başkaları hatalı olduklarını kabul ederse, o zaman elbette onlara bir zeytin dalı uzatın, ama öylece kaçmalarına izin vermeyin.

ASLAN

Bugün yıldızların mesajı, iş cephesinde son zamanlarda yaşanan sorunların arkasında ne olduğunu bulmak için beyninizi kullanmanız gerektiğidir. Hikayenin sadece bir tarafını dinlemeyin, herkesin bir fikir beyan ettiğinden emin olun.

BAŞAK

Elinizdeki yüklerin bir kısmını bırakma zamanı gelmedi mi? Bazı şeyleri başka bir zamana ertelemeyi ve bugünü rahatlamaya ayırmayı deneyin. Uzun zamandır çok zorluyorsunuz ve şimdi bu iş yükü birikerek çok fazla oluyor. Doğayla bütünleşin, çiçeklerin bahar kokusunun ve etrafta uçuşan kelebeklerin tadını çıkarın

TERAZİ

Bugün yıldızların mesajı, kendinize karşı çok sert olmamanız gerektiğidir. Herkes hata yapar, evet Terazi bile ve bir şeylerin yanlış olduğunu kabul etmekte utanılacak bir şey yok. 

AKREP

Bazı fikirlerinizin tartışmalı olması umurunuzda değil, sadece ciddiye alınmalarını umursuyorsunuz. Başkaları bugün onlara söylediklerinize katılmayabilir, ancak biraz akılları varsa dinleyecek ve öğreneceklerdir. Kendini tekrar etmeyeceksin.

YAY

Zodyak'ın değişken burçlarından biri olarak nasıl uyum sağlayacağınızı biliyorsunuz ve bugün bir şeyler yolunda gitmezse, arzuladığınız şeyi elde etmenin başka bir yolunu seve seve bulacaksınız. Yöntem değişikliği, hatta sahne değişikliği harikalar yaratacaktır.

OĞLAK

Rakipleriniz sandıkları kadar zeki değiller ve bugün onları alt etmenin oldukça kolay olduğunu göreceksiniz. Yaratıcı ve sanatsal faaliyetler mükemmel yıldızların altında, bu yüzden kendi yolunuza gitmekten ve kendi işinizi yapmaktan korkmayın.

KOVA

Bugün bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri biraz duygusallaşırsa şaşırmayın. Onları neşelendirmek için elinizden geleni yapın ama kendiniz için hiçbir şey yapamayacak kadar kendinizi ortaya koymayın. Büyük olasılıkla, sadece dikkat çekmek istiyorlar.

BALIK

Başkaları, ana görüşe uymak için fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğini ne kadar çok söylerse, kendiniz için o kadar çok düşünmeye devam etmelisiniz. Bir 'uzlaşı' bakış açısı olması, onun doğru olduğu anlamına gelmez.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret