meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

12 Eylül 2023 Burç Yorumları

12 Eylül 2023 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 12.09.2023 18:09:00 0
12 Eylül 2023 Burç Yorumları

12 Eylül 2023'te burçlar ne söylüyor? 12 Eylül 2023 burç yorumları nelerdir? 12 Eylül 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün odak noktan işin, sağlık konuları, günlük işlerin ve evcil hayvanların olacaktır. Gün ortasında, işinle, sağlık konularıyla ya da evcil hayvanlarınla ilgili sorumlulukların artabilir, sana ağır gelebilir. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir.

BOĞA

Başarının yolda olduğundan hiçbir zaman şüphe duymadınız ancak gezegenler, hak ettiğinizi bildiğiniz alkışları ve ödülleri almak için umduğunuzdan biraz daha uzun süre beklemeniz gerekebileceğini gösteriyor. Yine de sorun değil çünkü Boğa burcu olarak inanılmaz derecede sabırlısınız.

İKİZLER

Size hiç haber verilmemiş olmasını dilediğiniz gerçekleri göz ardı etmemelisiniz. Onlar doğru değilmiş gibi davrandığınız için ortadan kaybolmayacaklar, o yüzden kişisel olarak sizin için ne anlama geldikleriyle yüzleşin ve ne yapacağınıza hızlıca karar verin.

YENGEÇ

Bugün küçük bir meseleye odaklanmanıza izin verirseniz, ilgilenilmesi gereken çok daha büyük bir meseleyi kaçırabilirsiniz. Bu konuda takıntılı olmanıza gerek yok ama bazı şeylerin diğerlerinden daha önemli olduğunun farkında olmalısınız.

ASLAN

Dışarıdan sakin görünebilirsiniz ama içten içe bu sefer çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmış olabileceğinizi merak etmeye başlıyorsunuz. Hafta sonuna kadar kesin olarak bilemezsiniz, ancak bu arada kendinizden çok fazla şey beklemeyin.

BAŞAK

Daha önce birkaç kez bozulan bir şeyi tamir etmek ve onunla yetinmek cazip gelebilir, ancak muhtemelen ondan kurtulmanın ve işe yarayacağına güvenilebilecek bir şeyle değiştirilmesinin zamanı gelmiştir. Her şeyi sonsuza kadar düzeltemezsin.

TERAZİ

Zodyak'ın Öncü burçlarından biri olarak gerçekten endişe verici türden değilsiniz, ancak bugün bir noktada bir tür göreve hazır olup olmadığınızı merak edebilirsiniz. Bunun sana ulaşmasına izin verme. Sadece devam et. Eylem şüphenin en iyi ilacıdır.

AKREP

Bugün hayatınızda kolayca olumlu bir etki yaratabilecek biriyle yollarınız kesişecek, ancak şüphelerinizi bir kenara bırakmanız gerekecek, böylece kendilerini kanıtlama şansı yakalayacaklar. 

YAY

Bugün bir anlaşmazlığa düşerseniz, ne kadar aptalca olursa olsun geri adım atmamalısınız. Rakipleriniz zayıflık belirtileri arıyorlar ve kavgaya girmeme arzunuzu sizi yenmeye davet olarak görecekler.

OĞLAK

Beklediğinizden daha zor görünen bir şeyden vazgeçer misiniz? Yıldızların mesajı, çabalarınızı iki katına çıkarabileceğiniz ve başarmanız gerektiğidir. Büyük bir başarıya sandığınızdan daha yakınsınız.

KOVA

Bazı insanlara biraz eksantrik görünebilirsiniz. Bunun tek nedeni, düşüncelerinizin kendilerine dayattığı sınırların dışına çıkmasına izin vermeniz. Bugün kabul edilen düşünce tarzlarına tutunanları görmezden gelin ve zihninizin özgürce uçmasına izin verin.

BALIK

Önümüzdeki birkaç gün önünüze bir takım teklifler çıkacak ve hangilerinin kabul edilmeye değer, hangilerinin kaçınılması gerektiğine karar vermelisiniz. Şans sizden yana olabilir ama bunu yazı tura atmaya bırakamazsınız.


Anahtar Kelimeler: Eylül Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday