Tarih: 11.08.2023 18:48

13 yaşındaki kız: "Tecavüze uğradım, yardım edin"

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; akşam saatlerinde yürüyüş yapan 13 yaşındaki kız çocuğu, korkuyla sığındığı spor salonunun güvenliğine tecavüze uğradığını belirterek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini gören zanlılar kayıplara karıştı. R. Kaan Oktar’ın özel haberi…


KORKU DOLU GECE

Sakarya’nın bir ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; akşam saatlerinde bir ara sokakta evine doğru yürüyen ve 13 yaşında olduğu iddia edilen kız çocuğu, iddiaya göre 3 kişinin tecavüzüne uğradı. Zanlıların elinden kaçan küçük kız, yakınlarda bulunan bir spor salonunun güvenliğine sığınarak tecavüze uğradığını ve yardım istediğini söyledi. Bu sırada kızı takip eden 3 kişi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri ve güvenlikleri görünce kayıplara karıştı. Koruma altına alınan küçük kız emniyete götürüldü.

KAYMAKAMLA GÖRÜŞECEKLER
Psikolog eşliğinde ifadesi alınan küçük kız, işlemlerin ardından koruma altına alınırken isimlerinin tespit edildiği öğrenilen 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Emniyet ekipleri, şüphelilerden 2’sinin yakalayarak gözaltına alırken kayıp 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Öte yandan; ilçede yaşayan vatandaşların aynı bölgede daha öncede taciz olayları olduğu ve önlem alınmasını istediğini belirterek İlçe Kaymakamı ile görüşeceği öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —