meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

14 Eylül 2023 Burç Yorumları

14 Eylül 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 14.09.2023 15:54:00 0
14 Eylül 2023 Burç Yorumları

14 Eylül 2023'te burçlar ne söylüyor? 14 Eylül 2023 burç yorumları nelerdir? 14 Eylül 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün önemli olan şeylere odaklanmanız ve küçük aksiliklerin sizi rahatsız etmesine veya üzmesine izin vermemeniz son derece önemli. Önemsiz sorunların ve önemsiz insanların aklınıza girmesine izin verirseniz, bundan zarar görecek tek kişi siz olursunuz.

BOĞA

Yeni ay öncesinde aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizi şekillendirirken iletişim konusunda temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle size yardımcı olmak isteyen, günlük yaşamınızda size destek olan kişilerin fikir ve görüşlerini göz ardı etmemelisiniz.

İKİZLER

Bugün önceliğiniz her durumda sakin kalmak. Ancak o zaman her şeyi derinlemesine düşünebilecek ve hayatın olumlu yönde ilerlediğini görebileceksiniz. Son zamanlarda aklınızda birkaç şüphe olmuş olabilir, ancak artık bunlar bir kenara atılabilir.

YENGEÇ

İkna etme gücünüzü, size kişisel veya profesyonel olarak yardımcı olamayacak kişiler için harcamayın. Önemsiz tartışmalardan kaçınarak, gelecekte size gerçek anlamda fayda sağlayabilecek bir veya iki kişiyi etkilemek için daha iyi bir konumda olacaksınız.

ASLAN

Önümüzdeki birkaç gün içinde nakit sıkıntısı çekerseniz bu gerçeği kendinize saklamalısınız. Rakipleriniz mali durumunuzu öğrenirse, karşılayamayacağınızı bildiğiniz şeyler için para ödemenizi talep ederek hayatınızı sizin için zorlaştırabilirler.

BAŞAK

Yarın burcunuzda gerçekleşecek yeni ay, çok yakın gelecekte karşınıza çıkacak güzel şeylerin, hatta belki harika şeylerin habercisidir. Elbette hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmemelisiniz, ancak kesinlikle yaratıcı nitelikte planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ

Yeni ay öncesinde kontrolünüz dışındaki gelişmeler damga vurabilir, özellikle ilişkilerde temkinli bir yaklaşım izlemeniz gerekebilir. Kendi halinizde kalmaya, dinlenmeye, sakinliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

AKREP

Yaklaşan yeni ay dünyaya bakış açınızı zorlayacak ama iyi anlamda. Bazen kendi yöntemlerinizde biraz fazla kararlı olabilirsiniz ama artık farklı ve daha iyi bir geleceğin nasıl görünebileceğine dair kısa görüntüler görmeye başlıyorsunuz.

YAY

Yetkili konumdaki insanlar, profesyonel nitelikteki meselelerle ilgilenirken izlediğiniz sakin ve istikrarlı yöntemden etkilenecekler. Durumu yaşıtlarınıza göre daha iyi bildiğinizden değil panik yapamayacak kadar rahat olduğunuzdan.

OĞLAK

İnsanlar sizi, dünyada olup bitenlere kendi bakış açılarının doğru olduğuna ikna etmeye çalıştıkça, onlardan şüphe duyacaksınız. Bugün şeytanın avukatlığını yapın; size söylenen her şeye karşıt bir bakış açısına sahip olun. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

KOVA

Önümüzdeki iki veya üç gün içinde beklenmedik bir şeyin tadını çıkarmanız oldukça olası, ancak bunu yapmasanız bile, para durumunuz hakkında son zamanlarda olduğundan daha az endişe duyacaksınız. Yeni ayın finansal korkularınızı sakinleştirmesine izin verin.

BALIK

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca dünyanın size karşıymış gibi göründüğü durumlar oldu, ancak şimdi tam tersi doğru gibi görünüyor; herkes arkadaşınız olmak istiyor. Bunun tadını çıkarın.
 


Anahtar Kelimeler: Eylül Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday