Tarih: 18.08.2023 13:28

18 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

Facebook Twitter Linked-in

18 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 18 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 18 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Sesinizi yükseltmeli ve bir arkadaşınızın veya meslektaşınızın neden bir şeyleri yanlış yönde ilerlediklerini düşündüğünüzü bilmesini sağlamalısınız. Evet, onları kendinize karşı çevirme riskiniz olabilir ama muhtemelen tanıdıkları tek dürüst insan olduğunuz için size teşekkür edeceklerdir.

BOĞA

Çalıştığınız veya iş yaptığınız biri sürekli olarak otoritenizi sorguluyorsa, o zaman belki de onunla olan tüm bağınızı kesin olarak kesmelisiniz. Geçmişte de size pek destek vermişler gibi değil. Onlar olmadan gelişeceksin.

İKİZLER

Acımasız veya umursamaz görünen bir karar vermeniz gerekiyorsa, bırakın öyle olsun. Başkalarını mutlu etmek için bir şeyler söyleme işinde hiç bulunmadınız ve şimdi başlamanız için hiçbir neden yok.

YENGEÇ

Programınızda geride kalmış olabilirsiniz, ancak yetişmek için köşeleri kesmemeli veya kısayolları kullanmamalısınız. Gezegenler, yolun her adımında kurallara uymazsanız, günün sonunda kendinizi daha da sürüklenmiş bulabilirsiniz diye uyarıyor.

ASLAN

Kalitesiz işlere veya kötü hizmete katlanmayı hiçbir koşulda kabul edemezsiniz, hatta faturayı siz ödüyorsanız. Bugün arkadaşlarınızdan ve meslektaşlarınızdan birinci sınıf işler talep edin. İkinci oran yeterince iyi değil.

BAŞAK

Bazı insanlar ne kadar çok gökyüzünün düşmek üzere olduğunu söylüyorsa, yüzlerine o kadar çok gülmeli ve iyi vakit geçirmelisiniz. Dünyanın elbette sorunları var, ama yine de harika bir yer. Felaket tellalları ve korku tellalları bunu tamamen yanlış anladı.

TERAZİ

Hayattaki değerlerinizi ne kadar koruyabildiğinizi düşünebilirsiniz. Bazen elinizde olmayan ya da yeterince etki edemeyeceğiniz durumlarla da karşılaştığınızda ondan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Ancak buradaki kilidi vazgeçerek değil, anlamaya ve onu yaşamınıza dahil etmeye çalışarak açabileceğinizi unutmamalısınız.

AKREP

Önümüzdeki 24 saat içinde size ücretsiz olarak sunulan bir şey cazip gelebilir, ancak mutlaka bir sorun vardır, bu yüzden belki de kaçırmanız gerekir. “Ne kaçırdığını bilmiyorsun” diyen kimseye güvenilmez!

YAY

Arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz, hazır olmadığınızı düşündüğünüz bir karar vermeniz için size baskı yapmaya çalışırsa, o zaman sadece Hayır deyin ve ciddi olun. Sizi zorlamak için yapabilecekleri hiçbir şey yok, bu yüzden harekete geçmek için aceleniz olmadığını bilmelerini sağlayın.

OĞLAK

Bugün kaygılarınızın üstesinden gelmek için bilinçli bir çaba göstermeniz gerekecek. Ayın ilerleyen saatlerinde geriye dönüp baktığınızda, nasıl bu kadar sinirlendiğinizi merak edeceksiniz, o halde en başta neden bu kadar sinirleniyorsunuz?

KOVA

Yumuşak ve duygusal olmanın zamanı değil. Bugün halletmeniz gereken sorunlar, bazı insanlar bundan ne kadar hoşlanmasa da, hüsnükuruntuları bir kenara bırakmanızı ve yalnızca emin olabileceğiniz gerçekler ve rakamlara göre hareket etmenizi gerektirecek.

BALIK

En hafif deyimiyle hayata bakışları yoğun olan insanları yörüngenize çekiyor gibisiniz. Bunun nedeni, elbette, son zamanlarda kendi tavrınızın oldukça aşırı olması ve benzerlerin benzerleri çekmesidir. Biraz sakinleşme zamanı Balık!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —