meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

19 Eylül 2023 Burç Yorumları

19 Eylül 2023 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 19.09.2023 14:50:00 0
19 Eylül 2023 Burç Yorumları

19 Eylül 2023'te burçlar ne söylüyor? 19 Eylül 2023 burç yorumları nelerdir? 19 Eylül 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün tekneyi biraz, hatta çok fazla sallamaktan korkmayın. Özellikle bazı insanların çok daha fazla çaba harcaması gerekirken boşta kaldığı işyerlerinde, bir silkelemenin kesinlikle gerekli olduğu açıktır. 

BOĞA

Bugün işleri aceleye getirme dürtüsüne direnin çünkü gezegenler, siz ne kadar çok iterseniz, o kadar üstün bir gücün sizi geri iteceği konusunda uyarıyor. Hayatı daha rahat bir tempoda alırsanız, hem evde hem de işte daha iyi durumda olursunuz.

İKİZLER

Bakış açılarınız ve fikirleriniz son haftalarda çok fazla ileri geri atlıyor ve başınızı döndürecek aşamaya geldi. Belki de hayata belirli bir bakış açısıyla yaklaşmanın ve o yolu tek başına takip etmenin zamanı gelmiştir.

YENGEÇ

Haksızlıkları dile getirmenin zamanı gelecek ama o zaman henüz değil. Şimdilik düşüncelerinizi kendinize saklayın ve davanızı savunma zamanı geldiğinde ihtiyaç duyacağınız tüm ilgili gerçekleri ve rakamları toplayın. Uzun sürmeyecek.

ASLAN

Bugün kuralları biraz esnetirseniz ya da birkaç işin kolayına kaçarsanız kendinize küçük bir avantaj elde edebilirsiniz ama bu çabaya değer mi? Daha da önemlisi, dürüstlük en önemlisiyken kendi ilkelerinize ihanet etmeye değer mi? Sadece sen karar verebilirsin.

BAŞAK

Büyük değişiklikler geliyor ve bunlara hazırlıklı olmanız gerekiyor. Zihin gezegeni Merkür yeniden sizin lehinize hareket ederken, ileriye bakabilmeli ve bundan sonra ne olabileceğini bir miktar doğrulukla tahmin edebilmelisiniz. Daha sonra plan yapmaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ

Eğer bir şey sizi üzdüyse hemen bunun hakkında konuşmalısınız. Hiçbir şey söylemezseniz arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız, gidişattan memnun olduğunuzu düşünebilir ve bu, daha sonra değişiklik başlatmayı zorlaştıracaktır. Şimdi söyle.

AKREP

Bugün duygularınızı sıkı tutun, çünkü biri sizi biraz da olsa rahatsız ederse, aşırı tepki verme ve ona gerçekten uygun olmayan şekillerde karşılık verme ihtimaliniz vardır. Ateşe her zaman ateşle karşılık vermek zorunda değilsiniz.

YAY

Eğer onu kendi haline bırakırsanız bir ilişki sorunu kendi kendine çözülecektir. Gezegenler bunun pek de bir sorun olmadığını gösteriyor ama siz onun aklınızı başka hiçbir şey düşünemeyecek kadar ele geçirmesine izin verdiniz. Bırak gitsin!

OĞLAK

Kaderin seni yeni bir yöne çektiği artık açık olmalı, öyleyse neden direniyorsun? Ayağınızı ne kadar çok sürüklerseniz yolculuğunuzun bir sonraki noktasına giden yol o kadar zor olacaktır. İşleri kendiniz için kolaylaştırın ve yolculuğun tadını çıkarın.

KOVA

Son zamanlarda tüm düşünceleriniz olumlu değil, aslında olumsuz fikirlerin sizi ele geçirdiği zamanlar oldu, ancak hafta sonunda Güneş sizin lehinize hareket ettiğinde bu durum kökten değişecek. Arada sırada mutlu olmaya çalışın.

BALIK

Yıllar boyunca bağladığınız bir şeyden vazgeçmeniz gerekiyorsa çok fazla endişelenmeyin. Eğer pişmanlık duymadan gitmesine izin verirseniz, onun yerine daha iyi bir şey karşınıza çıkacaktır. Devam edin ve ilerlemeye devam edin.


Anahtar Kelimeler: Eylül Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday