Tarih: 19.02.2024 19:51

19 Şubat 2024 Diyarbakır TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır'da milyonlarca vatandaş, merakla bekledikleri TOKİ kura çekiminin başlamasını dört gözle bekliyor. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yapılan ve uygun fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı sunan TOKİ'nin Diyarbakır'daki kura çekimi için heyecan dorukta. Özellikle konut ihtiyacı olan aileler, "Diyarbakır TOKİ kura çekimi başladı mı?" ve "Diyarbakır TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta?" gibi sorularla bilgi arayışındalar.İşte detaylar...

Diyarbakır TOKİ kura çekimi başladı mı?

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi henüz gerçekleşmedi. Kura çekiminin yapılmasının ardından kura sonuç listesi belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan kura sonuçlarındaki gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Diyarbakır TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 19 Şubat 2024

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yer alan TOKİ ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut tarafından şehirde 44 bin 352 ev yapılması planlandı.

Diyarbakır TOKİ kura çekimi, 20 Şubat 2024 Salı tarihi saar 14.00 Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Diyarbakır'da Oğlaklı Mahallesi'nde TOKİ, 5 etap şeklinde 321 bloktan oluşan 6 bin 40, Çermik ilçesinde 15 bloktan oluşan 238 dairenin inşaat çalışmalarında başlanmıştı. 3 + 1 olarak planlanan konutların brüt 105 metrekare olması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —