Tarih: 01.10.2023 12:29

1 Ekim 2023 Burç Yorumları

Facebook Twitter Linked-in

1 Ekim 2023'te burçlar ne söylüyor? 1 Ekim 2023 burç yorumları nelerdir? 1 Ekim 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Çabalarınızın başarılı olmayacağından korksanız bile, önümüzdeki birkaç gün boyunca kendinize güvenerek bakmak ve hareket etmek için bilinçli bir karar verin. Siz kendinizden ne kadar şüphe duyarsanız, rakipleriniz kendi yeteneklerinden daha da fazla şüphe duyar, bu da sizin kazanacağınız anlamına gelir.

BOĞA

Önümüzdeki birkaç gün içinde olacakları fazla ciddiye alırsanız, önümüzdeki haftalarda hayata bakış açınız renklenebilir. Başkaları çabalarınızı ne kadar çok eleştirirse, başarısız olduğunuzu görmek isteme olasılıkları o kadar artar. Onları hayal kırıklığına uğratmayı işiniz haline getirin.

İKİZLER

Önümüzdeki hafta, kaderin size neden bu kadar nazik davrandığını merak ettiğiniz durumlar olacak. Ancak bunu çözmeye çalışarak zaman kaybetmeyin, çünkü bu, kendinizin tadını çıkarmak için harcanabilecek zamandır. Devam eden iyi şansınızın tadını çıkarın.

YENGEÇ

Sosyal planlar hafta başında bozulabilir ancak arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi ziyaret etmeniz engellense bile yine de keyif alacağınız çok şey olacaktır. Bedensel olarak seyahat edemeyebilirsiniz ama uzaktan iletişim kurabilirsiniz ve kurmalısınız.

ASLAN

Önümüzdeki birkaç gün içinde kendinizi herhangi bir yeni projeye adamadan önce dikkatlice düşünün, çünkü kozmik tablo değişmek üzere ve daha sonra her şeyi olduğu gibi tutmanın daha iyi olacağına karar verebilirsiniz. Başarılı olmak için bu kadar acele etmeyin.

BAŞAK

Doğrudan yaklaşım her zaman en iyi yaklaşım değildir. Aslında bu, A'dan D'ye atlayıp sonra tekrar B ve C'ye atlayarak hedefinize çok daha hızlı ulaşabileceğiniz haftalardan biri olabilir; o yüzden bugün atlamaya başlayın.

TERAZİ

Bu hafta planlarınızı yeniden düşünmek zorunda kalabilirsiniz, özellikle de size ya da başkasına fayda sağlama ihtimali olmayan bir karar vermek için acele ettiyseniz. Onarmaya ve idare etmeye çalışmayın, en başa dönün ve yeniden sıfırdan başlayın.

AKREP

Sözlerinizin saygı duymadığınız insanlar tarafından çarpıtılması can sıkıcı olabilir, ancak onların çabaları size kalıcı bir zarar veremez, bu nedenle bunun sizi bir veya iki dakikadan fazla rahatsız etmesine izin vermeyin. 

YAY

Konfor ve huzuru arttırmak için bulunduğunuz iş ortamının havasını değiştirecek ve güzelleştirecek eylemlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK

Bu hafta bu yer hakkında ne kadar çok söylenti uçuşursa, onları o kadar çok görmezden gelmeniz gerekecek. Başkalarının iddialarında bir miktar doğruluk payı olsa bile bunların sizi herhangi bir şekilde etkilemesi pek olası değildir, o halde neden onlarla zamanınızı boşa harcayasınız ki?

KOVA

Dünya ekonomisi son zamanlarda zor bir aşamadan geçiyor ve önümüzdeki hafta daha fazla aksama yaşanabilir, ancak iyi haber şu ki gezegenler, eğer sakin kalırsanız bundan kötü bir şey çıkmayacağını gösteriyor, en azından sizin için.

BALIK

Önümüzdeki birkaç gün içinde duyduklarınızı hiçbir durumda göründüğü gibi kabul etmeyin, özellikle de duyduklarınız tam olarak umduğunuz şeyse. Rakipleriniz size yanlış bilgiler vererek sizi düşüşe hazırlıyor olabilir; bu nedenle her şeyi sorgulayın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —