2 yıl önce evlenmişlerdi... Kutsi'nin eşinden dava!
2021'de 'Benim Adım Melek' isimli dizide başrol oynarken çocuk oyuncunun annesi Sibel Ülker’le tanışan ve kısa sürede nikah masasına oturan Kutsi, boşanıyor.
19 Haziran'da yeni filmi 'Üvey Anne' ile tekrar izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Kutsi, zaman zaman özel hayatıyla gündeme geliyor. Daha önceki ilişkileri de olaylı şekilde biten Kutsi bu defa da benzer iddialarla magazin gündemine düştü.

'Benim Annem Bir Melek' dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile evlenen Kutsi bu ilişkisinde de mutluluğu bulamadı. Bir süredir evliliğinde sorunlar olan çift boşanma kararı aldı.
Dava 3 Temmuz’da İstanbul Anadolu 16. Aile Mahkemesi‘nde görülecek. Dava dosyasında Sibel Ülker‘in 2,5 yıllık evliliğine dair psikolojik şiddet dahil çok ciddi iddiaları var.
Anahtar Kelimeler:
Kutsi
boşanma
Benim Annem Bir Melek
Sibel Ülker
magazin haberleri
Salihli’de Şehit Annesi Şehriye Malçuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Afyonkarahisar’da Öğrencilere Değer Ödülleri Protokolden
Kayseri’den İki Sporcu FIS Snowboard Gençler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
“Savunmadan Sanata: Gençler Türk Millî Ruhu ile Tasarladı”
Ankaralılar Geleneksel Bayramlaşmada Buluştu
Uğur Becerikli’den Yeni Kitap: “İyi İnsan Olmanın 40 Yolu”
Dr. Deniz Yılmaz: “Çocuklarda Alerji Tanısı ve Tedavisi Hayati Öneme Sahip”
Yıldırım Belediyesi’nden Büyükler İçin “Hürmetkân” Projesi
Karaman’da Bisiklet Kazası: 13 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
STSO’dan Medikal Firmaların Sorunlarına Ziyaret: Ödemelerdeki Gecikmeler Görüşüldü
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
