meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

13 Mayıs 2023 Cumartesi günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte 13 Mayıs 2023 Cumartesi'ye dair burç yorumları ve b

KÜLTÜR - SANAT 13.05.2023 14:48:23 0
2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

13 Mayıs 2023'te burçlar ne söylüyor? 13 Mayıs 2023 burç yorumları nelerdir? 13 Mayıs 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bu hafta sonu, çoğu insanın alışık olduğu yoğun, rekabetçi Koç burcunda değil, dünyayla bir bütün gibi hissedeceksiniz. Her şeyin parlak göründüğü o içsel sakin noktayı kolay bulacaksınız.

BOĞA

Önümüzdeki 48 saat boyunca öne geçmek için çok uğraşmanıza gerek kalmayacak. Tam tersine, arkanıza yaslanıp hayatın size gelmesine izin verirseniz, ihtiyacınız olan her şey kucağınıza düşecektir. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizi eğlendirmek için ellerinden geleni yapacaktır. 

İKİZLER

Haritanızdaki Satürn'ün etkisi, özellikle iş cephesinde, her yere sıçrayan düşüncelerinizi durdurmanız gerektiği anlamına gelir. İşleri basit tutun ve A'dan C'ye gitmeniz gerekiyorsa B'den geçtiğinizden emin olun.

YENGEÇ

Önümüzdeki 48 saat boyunca aklınız size bir şey söylerken kalbiniz tamamen farklı bir şey söylüyorsa, dinlemeniz gereken kafanızdır. Duygularınız güçlü ve zorlayıcı olabilir, ancak mantıklı düşünce tarafından kontrol edilmeleri gerekir. 

ASLAN

Neden bahsettiğini biliyorsun, peki neden diğer herkes bu kadar karışık görünüyor? Bunun sizin iletişim kurma şeklinizle çok az, daha çok diğer insanların zihinlerinin çalışma ya da duruma göre çalışmama şekliyle ilgisi var.

BAŞAK

Bu hafta sonu insanlara iyi davranmak için çaba sarf ederseniz, karşılık verecekler ve karşılığında size iyi davranacaklar. Onların kötü ve kasvetli bakışlarını yıkmak ve dünyalarına yeniden biraz güneş ışığı getirmek için tek yapmanız gereken bir gülümseme olabilir. 

TERAZİ

Yöneticiniz Venüs, bugünün disiplin gezegeni olan Satürn'e faydalı bir açı yapar, bu da işle ilgili bir görevi zamanında ve mümkün olan en yüksek standartta tamamlamak için ne gerekiyorsa yapacağınızı gösterir. Önemli insanlar fark edecek ve büyük ölçüde etkilenecek. 

AKREP

Bu hafta sonu başarısızlıkla ilgili tek bir düşüncenin bile kafanıza girmesine izin vermemelisiniz. Bir numaralı hedefinize odaklanın ve bunu başaracağınıza varlığınızın her zerresiyle inanın. Mucizeler, gerçek bir özgüvene sahip olduğunuzda gerçekleşir. 

YAY

Gezegenler, bu hafta sonu duygularınızın sizi ele geçirmesine izin verirseniz, her şeyin eski haline dönmesi için birkaç hafta daha geçmesi gerekebileceği konusunda uyarıyor. Ailevi meseleler son derece sakin bir şekilde ele alınmalıdır. Bağırmak ve küfretmek bir şeyi değiştirmeyecek. 

OĞLAK

Bu hafta sonu işleri halletmek için çok uğraşmanıza gerek kalmayacak, çünkü her zaman bunları sizin için yapmak isteyen birileri var gibi görünüyor. İstediğiniz herhangi bir iyilik için bu mutlu durumdan yararlanın.

KOVA

Oldukça sağduyulu olabilirsiniz ama gezegenler, bu hafta sonu hayal gücünüzün çılgına dönmesine izin verdiğiniz ve kafanıza her türlü tuhaf fikrin aktığı zamanlar olabileceği konusunda uyarıyor. Unutmayın, en basit cevap genellikle doğru cevaptır. 

BALIK

Son birkaç gün içinde bir partnerinizle veya arkadaşınızla aranız bozulduysa, bu hafta sonu barışma fırsatı bulacaksınız. İlk adımı onların atmasını beklemeyin, kendiniz yapın ve dargınlık hissetmediğinizi gösterin. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret