meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

2023 Burç Yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

16 Mayıs 2023 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte 16 Mayıs 2023 Salı'ya dair burç yorumları ve burçlar?

AKTUEL 16.05.2023 16:15:28 0
2023 Burç Yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

16 Mayıs 2023'te burçlar ne söylüyor? 16 Mayıs 2023 burç yorumları nelerdir? 16 Mayıs 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Değerleriniz şimdi ile haftanın sonu arasında, daha iyisi için önemli ölçüde değişecek. Mali konular söz konusu olduğunda, parayı ne kadar az düşünürseniz, yolunuza o kadar çok çıktığını keşfetmek sizi şaşırtabilir.

BOĞA

Dış güçler karşısında güçsüzsün diyenlere kulak asma çünkü bu doğru değil. Aslında, Jüpiter artık burcunuza girerken, bir şeyleri gerçekleştirme gücüne sahip olan sizsiniz. Bunların gerçekten önemli şeyler olduğundan emin olun.

İKİZLER

Artık başkaları için ne kadar çok iyilik yaparsanız karşılığında size o kadar çok iyilik verilecektir. Yaptıklarınız ile elde ettikleriniz arasında bir gecikme olabilir ama emeklerinizin hak ettiği karşılığı alacağınızdan asla şüpheniz olmasın.

YENGEÇ

Önümüzdeki 24 saat içinde, şu ana kadar hayatta ikinci viteste ilerlediğinizi fark etmenizi sağlayacak bir şey olacak. İdeal olarak benzer düşünen insanlarla ortaklaşa hareket ederek birlikte hareket etmeniz ve işleri hızlandırmanız gerekir.

ASLAN

Jüpiter'in bugün haritanızın kariyer alanına taşınması, hırslarınız için harikalar yaratacak, ancak çaba yine de sizden gelmelidir. Yetkili konumlardaki insanlar, yaptığınız işe olumlu bakacak ve size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaktır.

BAŞAK

Uzun yıllardır inandığınız bir şey bugün değişecek ve çok daha iyiye doğru bir değişiklik olacak. Zihninizin genişlemesine ne kadar izin verirseniz, dünyanın işleyişi hakkında o kadar çok şey anlarsınız, böylece onunla çalışabilirsiniz.

TERAZİ

Hayır, hayat sana karşı komplo kurmuyor. Hayır, kozmik güçler haksız değil. Aksine, size dayatılan değişikliklerin gerekli olduğunun farkına varabilirseniz, bu zorlu süreçten çok daha mutlu ve zengin bir şekilde çıkacaksınız.

AKREP

Karşıt burcunuzdaki kozmik aktivite şu anda zirvede ve bu, her türden ortaklığın, görmezden gelmeniz aptalca olacağınız fırsatlar getireceği anlamına geliyor. Evet, elbette tavizler vermeniz gerekecek, ancak ödüller fedakarlıklardan çok daha ağır basacaktır.

YAY

Yapmak üzere olduğunuz şeyin etik olduğuna ve sizin için olduğu kadar başkaları için de iyi olacağına kendinizi ikna etmeye çalışarak zaman kaybetmeyin. Bu, önce harekete geçmeniz ve daha sonra endişelenmeniz gereken durumlardan biridir.

OĞLAK

Yapmak üzere olduğunuz şeyin etik olduğuna ve sizin için olduğu kadar başkaları için de iyi olacağına kendinizi ikna etmeye çalışarak zaman kaybetmeyin. Bu, önce harekete geçmeniz ve daha sonra endişelenmeniz gereken durumlardan biridir.

KOVA

Baskı altında taş olacağını düşündüğünüz biri bugün tamamen kırılacak ve onu alıp tekrar bir araya getirmek sizin işiniz olacak. Durumdan ne çıkaracaksınız? Görünen değerli bilgiler aldatıcı olabilir.

BALIK

Önümüzdeki 24 saat içinde, varsayımlarınıza meydan okuyan biriyle tanışmanız oldukça muhtemeldir. Olumsuz bir deneyim olmaktan çok, ufkunuzu genişletmeniz ve daha önce bir şekilde gözden kaçırdığınız bağlantıları görmeniz için sizi teşvik edecektir.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret