Tarih: 05.09.2024 11:13

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon’da, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın güvenli bir şekilde başlaması amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Kaymakamlar, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, güvenlik yetkilileri ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Aziz Yıldırım, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “2024-2025 Eğitim-Öğretim sezonuna hayırlısıyla başlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim sezonuna başlamadan önce ilgili paydaşlarla bir araya gelerek neler yapmamız gerektiğini, hangi konularda eksiklerimiz olduğunu gözden geçirelim istedik. Yarının teminatı olacak çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılı başta öğrencilerimiz olmak üzere öğrencilerimize, velilerimize ve herkese hayırlı olsun,” dedi.

Toplantıda, okulların güvenliği ile ilgili alınacak önlemler ve mevcut eksiklikler değerlendirildi. Güvenlik yetkilileri, öğrenci ve öğretmenlerin güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin alındığını ve eğitimin sorunsuz bir şekilde devam edeceğini belirttiler.

Trabzon Valiliği, eğitim-öğretim yılının güvenli bir şekilde başlaması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve ilgili tüm birimlerle koordineli bir şekilde çalışacaklarını duyurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —