meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

20 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI! Bugün Kanal D'de hangi dizi ve filmler var?

Türkiye'nin en büyük TV kanallarından biri olan Kanal D zengin yayın akışı ile izleyicilere keyifli bir gün sunuyor. Peki 20 Ekim Kanal D yayın akışından bugün hangi dizi ve filmler var?

20 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI! Bugün Kanal D

Türkiye'nin en büyük TV kanallarından biri olan Kanal D zengin yayın akışı ile izleyicilere keyifli bir gün sunuyor. Peki 20 Ekim Kanal D yayın akışından bugün hangi dizi ve filmler var? Dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "Kanal D'de bugün ne var? Kanal D'de bu akşam hangi dizi var? 20 Ekim Kanal D yayın akışı! Kanal D gündüz kuşağında neler var? Kanal D akşam kuşağında bu akşam neler var? sorularını yöneltiyor.

KANAL D SABAH KUŞAĞINDA NELER VAR?

Sabaha enerjik bir başlangıç yapmak isteyen izleyicilerin yine adresi Kanal D ekranları olacak. Sabah "Yabancı Damat" ile güne başlayacak olan Kanal D'de saatler 09:00'ı gösterdiğinde sevilen program "Neler Oluyor Hayatta?" ekranlara gelecek. Bu programın hemen ardından ise "Yaprak Dökümü" Kanal D ekranlarına gelecek. 

KANAL D GÜNDÜZ KUŞAĞINDA NELER VAR?

Sabaha enerjik bir başlangıç yapan Kanal D'de saatler 13:00'ü gösterdiğinde "Gelinim Mutfakta" ekranlara gelecek. Gelinim Mutfakta'dan hemen sonra ise "Aşk-ı Memnu" izleyicilerin beğenisine sunulacak. 

KANAL D AKŞAM KUŞAĞINDA NELER VAR?

Gündemi takip etmek isteyen vatandaşların yine adresi Kanal D olacak. Saatler 18:30'u gösterdiğinde "Kanal D Ana Haber" izleyicilerin karşısında olacak. Kanal D Ana Haber'den hemen sonra ise "Arka Sokaklar" ekranlara gelecek.

20 EKİM KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Yabancı Damat

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk-ı Memnu

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Arka Sokaklar

00:15 Yargı

02:30 Poyraz Karayel

04:45 Güneşi Beklerken


1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor