meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

20 Eylül 2023 Burç Yorumları

20 Eylül 2023 Çarşamba günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 20.09.2023 16:46:00 0
20 Eylül 2023 Burç Yorumları

20 Eylül 2023'te burçlar ne söylüyor? 20 Eylül 2023 burç yorumları nelerdir? 20 Eylül 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün kendi görüş ve fikirlerinizi başkalarına dayatmaya çalışırsanız, şüphesiz isyan edeceklerdir. Söylediklerinize katılıyormuş gibi görünseler bile davranışları, bunların tek kelimesine bile inanmadıklarını gösterecektir. Anlaşmazlığa yer bırakın.

BOĞA

Son zamanlarda yaşanan olaylar hayata bakış açınızı biraz bozmuş olabilir ama her zaman böyle olacağına inanma tuzağına düşmeyin. Dünya dönmeye devam ediyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde olacaklar sizi tekrar gülümsetecek.

İKİZLER

Yakın zamanda başlattığınız ancak henüz rotayı değiştirmediğiniz bir eylem planı hakkında ikinci kez düşünüyor olabilirsiniz. Birkaç gün içinde nihai hedefinize, kısa bir süre önce mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha yakın olduğunuzu fark edeceksiniz.

YENGEÇ

Bugün gördüğünüz gibi doğruları söyleyin ve başkalarının hassas egolarının incineceğinden en ufak bir endişe duymayın. Aslında herkesin, en azından sizin gibi düşünmediğini ve hissetmediğini fark etmeleri onlara iyi gelebilir.

ASLAN

Birini ne hakkında konuştuğunuzu bildiğinize ikna etmek için ne kadar çok gerçek ve rakam kullanırsanız, o kişi o kadar üzülecek, hatta belki de saldırganlaşacaktır. Bazı insanlar haksız olduklarının kanıtlanmasına dayanamazlar. Belki onları daha az görmeye ihtiyacın var.

BAŞAK

Güvenebileceğinizi düşündüğünüz birinin tamamen dürüst olmadığı bugün ortaya çıkacak, ancak bunun aranıza girmesine izin vermeyin. Büyük ihtimalle bildikleri her şeyi size söylememek için en azından kendi kafalarında çok iyi bir nedenleri vardır.

TERAZİ

Meslektaşlarınızın ve özellikle de rakiplerinizin, bir şeyin sizi endişelendirdiğini görmesine izin vermeyin. Eğer bunu yaparlarsa, kendi çıkarları için korkularınızla oynamaya karar verebilirler, o yüzden dünya umurunuzda değilmiş gibi davranın. Rol yapma konusunda iyisin.

AKREP

Kabuğunuza geri dönüp o büyük kötü dünya yokmuş gibi davranamazsınız. Sadece sizin beceri, güç ve dayanıklılık kombinasyonuna sahip birinin başarılı olabileceği, yapılması gereken şeyler var, bu yüzden bunları sıralayın!

YAY

Bugün ev işleriyle ve küçük meselelerle ilgilenmeyi unutun ve bunun yerine yaratıcı bir şeyler yapın. Son zamanlarda çok fazla insan için çok fazla şey yapmaya çalışarak oraya buraya ve her yere koşuyorsunuz. Şimdi kendin için iyi bir şey yap.

OĞLAK

Belirli bir kişiye karşı duygularınızı ne kadar saklamaya çalışırsanız, diğerleri de bir şeylerin ters gittiğini o kadar çok hissedebilir, bu yüzden belki de açılıp onlara söylemelisiniz. Kim bilir, tepkilerinin sıcaklığı sizi şaşırtabilir.

KOVA

Güvensiz olmak istemeyebilirsiniz ama altıncı hissiniz size sosyal çevrenizde yeni olan birine karşı dikkatli olmanızı söylüyorsa onu dinlemelisiniz. Kişisel nitelikteki herhangi bir konuyu açmadan önce onları daha iyi tanıdığınızdan emin olun.

BALIK

Orada dalgalar yaratmak varken neden aynı eski yerlerde oturup aynı eski şeyleri yapıyorsunuz? Tekdüzelikten kurtulmanın ve hem tutkularınızı hem de macera arzunuzu paylaşan kişilere ulaşmanın zamanı geldi.


Anahtar Kelimeler: Eylül Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.2° / 18.6°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret