meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

21 Mayıs 2023 Burçların Yorumları!

21 Mayıs 2023 Pazar günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte 21 Mayıs 2023 Pazar'a dair burç yorumları ve burçları

AKTUEL 21.05.2023 12:01:22 0
21 Mayıs 2023 Burçların Yorumları!

21 Mayıs 2023'te burçlar ne söylüyor? 21 Mayıs 2023 burç yorumları nelerdir? 21 Mayıs 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Haritanızın seyahat alanındaki Güneş, hem Plüton hem de Mars ile bağlantılı, bu nedenle, kaç kişi karşı çıkarsa çıksın, kendi yolunuza gitmekte ve kendi işinizi yapmakta hiçbir sorun yaşamazsınız. Hareket halindesiniz ve yavaş seyahat etmeyeceksiniz. 

BOĞA

Burcunuzdaki Merkür, son zamanlarda aklınızdan geçenleri kolayca kelimelere dökebileceğiniz anlamına geliyor, ancak bunu yapabilmeniz, yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Biraz düşünmek, bazı bilgilerin en iyi şekilde kendinize saklanması gerektiğine sizi ikna etmelidir. 

İKİZLER

Dün, geçen hafta veya geçen ay ne yaptığınız önemli değil. Önemli olan bundan sonra ne yapacağınızdır. Burcunuzdaki Güneş, önümüzdeki birkaç gün içinde seçeneklerinizin neredeyse sınırsız olacağını gösteriyor, bu yüzden plan yapmaya başlayın. 

YENGEÇ

Önümüzdeki dört hafta boyunca Güneş'in haritanızın en hassas alanında yapacağı yolculuk, yeteneklerinizi takdir etmeyen insanlarla boşa harcamak yerine kendi şirketinizde daha fazla zaman geçirmeniz için sizi cesaretlendirecek. Düşüncelerinize nefes alması için yer açın. 

ASLAN

Burcunuzdaki Mars, bunu yılın en dinamik zamanlarından biri yapıyor, bu nedenle kendinizi hiçbir şekilde sınırlamanıza izin vermeyin. Her seviyede parlamak için iyi bir konumdasın ve yeterince yaklaşanlar ihtişamınla ısınacaklar. 

BAŞAK

Şöhret ve servet getireceğini umduğunuz bir projede ilerlemek isteyebilirsiniz ve Güneş, Mars ve Pluto ile bağlantılı olduğu için başarılı olma şansı her zaman var. Geri çekilmeyin, sahip olduğunuz her zerre enerjiyle bunun üzerine gidin. 

TERAZİ

Son haftalarda en iyi halinizde olmayabilirsiniz ama bu hafta bunu fazlasıyla telafi edeceksiniz. Canınız mahalleden uzaklaşmak, yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak istiyorsa hiç düşünmeden gidin!

AKREP

Zodyakın “sabit” burçlarından biri olarak, görmek istediğinizi görür, gerisini görmezden gelirsiniz, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde ufkunuzu biraz genişletirseniz, sizi şaşırtan ve sevindiren bir şey görürsünüz. Hatta bundan biraz para kazanabilirsiniz. 

YAY

Güneş'in haritanızın ortaklık alanındaki yolculuğu, yalnızca bir ilişki sorununu gündeme getirmekle kalmayacak, aynı zamanda şimdiye kadar ciddi bir sorun olan şeyi düzeltmenin yollarını da sağlayacaktır. Artık kesinlikle ondan kaçmanıza gerek kalmayacak. 

OĞLAK

Önümüzdeki birkaç gün içinde para meseleleri çok önemli olacak ve fazla harcama yapmak istemiyorsanız tüm özdenetim gücünüzü kullanmanız gerekecek. Eski deyişi bilirsiniz: Ne borç alan ne de borç veren olun. 

KOVA

Hem sanatsal hem de romantik açıdan harika bir hafta olacağa benziyor, bu yüzden hepimizi etkileyen küçük sorunlar hakkında endişelenmeyi bırakın ve yalnızca sizi etkileyen önemli şeylere odaklanın. 

BALIK

Önümüzdeki birkaç gün çok fazla çabalama havasında olmayacaksın ama sorun değil. Enerjinizi, iş cephesinde etkileme fırsatlarının kaçırılmaması gereken haftanın ilerleyen zamanlarına saklayın. Ne zaman yavaşlayacağınızı ve ne zaman hızlanacağınızı bilin. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday