Tarih: 21.07.2023 11:25

21 Temmuz 2023 Burç Yorumları!

Facebook Twitter Linked-in

21 Temmuz 2023'te burçlar ne söylüyor? 21 Temmuz 2023 burç yorumları nelerdir? 21 Temmuz 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Aslında derinden endişeleniyorken, başkalarına mevcut durumunuzla ilgili iyi olduğunuz izlenimini vermemeye çalışın. Zorlukların üstesinden kendi başınıza gelebileceğinize inanmak isteyebilirsiniz, ancak bu vesileyle biraz desteğe ihtiyacınız olacak.

BOĞA

Hayatın hızı değişmek üzere ve önümüzdeki hafta başlarında aile meseleleriyle ilgili yapılacak daha çok şey olacak, o yüzden şimdi dinlenebildiğiniz kadar dinlenin. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz yapmanız gerektiğini söylüyor diye kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

İKİZLER

Haftanın başlarında üstesinden gelmeyi imkansız bulduğunuz bir şey, bugün size kolayca gelecektir. Hatta o kadar hızlı ilerlemeye başlayacaksınız ki, yolunuzdaki tüm bu engellerin gerçekten var olup olmadığını bile sorgulayabilirsiniz.

YENGEÇ

Haftalardır kaçındığınız bir konu hakkında ciddileşmeniz gerekiyor. Hafta sonu Güneş burcunuzdan ayrılmadan önce sorunu çözmezseniz, konunun elinizden alındığını ve sizin yararınıza olmadığını görebilirsiniz.

ASLAN

Bir muhakeme hatası yaptığınızı kabul etmeye zorlanmanız önemli değil. Siz bir insansınız ve hata yapmanız normal. Bu yüzden elinizi kaldırın ve yanlış yaptığınızı kabul edin, sonra tekrar düzeltmeye başlayın.

BAŞAK

Bugün bir noktada yanıltıldığınızı, güvenebileceğinizi sandığınız birinin yalnızca onlara fayda sağlayan hikayeler anlattığını fark edeceksiniz. Bunun için kızma ama ödeş. Yalanlarından çıkar sağlamalarına izin verilemez.

TERAZİ

Bazen ne kadar karmaşık ve anlamsız görünse de, hayatınızın bir amacı var. Bugün ve hafta sonu yaşananlar, bunun ne olduğu konusunda sizi aydınlatacaktır. Size yardım etmek için gönderilen işaretlere zihninizi kapatmayın.

AKREP

Önümüzdeki birkaç hafta içinde yetkili konumdaki insanlar sizin için giderek daha önemli hale gelecek, bu yüzden konuşmadan önce düşünün ve onları sizin bir müttefikten çok bir tehdit olduğunuza inandıracak hiçbir şey söylememeye çalışın. 

YAY

Son olaylar en azını söylemek için kafa karıştırdı ve bugün olanlar işleri daha da karmaşık hale getirecek, ancak aşırı derecede endişelenmeniz için hiçbir neden yok. Bu hafta sonu Güneş sizin lehinize hareket ettiğinde her şey yeniden netleşecek.

OĞLAK

Son zamanlardaki çalkantılardan sonra kime güvenebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz ama hayatınızdaki gerçekten önemli insanlar sizin tarafınızda, bu yüzden birkaç kişinin aktivitelerinin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Hâlâ hayatın kazananlarından birisin.

KOVA

Son zamanlarda biraz buz gibi olan bir ilişki, çözülme belirtileri gösteriyor ve kötü duyguların sonsuza kadar erimesini sağlamak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Öpün, barışın ve her şeyi eskisi gibi yapın.

BALIK

Uzun bir yoğun aktivite döneminden sonra pilleriniz neredeyse tamamen bitmiştir, bu nedenle sizi fiziksel olarak tüketen görevlerden kaçının ve kendinizi bir günlük rahatlama ile ödüllendirin. Her şeyden önce varlığı bile sizi yoran insanlardan uzak durun!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —