25 Haziran 2023 Burç Yorumları!

25 Haziran 2023 Pazar günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 25.06.2023 11:01:03 0
25 Haziran 2023 Burç Yorumları!

25 Haziran 2023'te burçlar ne söylüyor? 25 Haziran 2023 burç yorumları nelerdir? 25 Haziran 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Önümüzdeki birkaç gün içinde duygularınız biraz değişken olabilir, bu nedenle diğer insanlar ne derse desin ve ne yaparsa yapsın aşırı tepki vermeyeceğine burada ve şimdi kendine söz ver. Muhtemelen kendini aptal durumuna düşürmeni umuyorlar, o yüzden yapma! 

BOĞA

Bu hafta işleri hafif ve basit tutun ve umutsuzluğa teslim olmaya kararlı görünen arkadaşlarınızın ve meslektaşlarınızın moralini yükseltmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yine de başarılı olamayabilirsiniz, çünkü bazıları kendi endişeleri ve sıkıntıları içinde yuvarlanmaktan zevk alıyor. 

İKİZLER

Verdiğiniz bir taahhüdün dışına çıkmayı göze alamazsınız. Sadece finansal olarak size mâl olmakla kalmaz, aynı zamanda gelecekte desteğine ihtiyaç duyacağınız insanların güvenine de mâl olabilir. Size güvenebileceklerini bilmelerini sağlayın. 

YENGEÇ

Arzu ettiğiniz bir şey varsa, onu elde etmenin bir yolunu bulacaksınız. Bu hafta burcunuzda Merkür'ün Güneş'e katılmasıyla, zihniniz süper keskin olacak ve rakiplerin en iyisini kolayca elde edeceksiniz. Büyük beynin bir numaralı silahın.

ASLAN

Dinlenebileceğiniz, düşünebileceğiniz ve kendinizle barışık olabileceğiniz bir yer bulun. Şu anda dünyanızda o kadar çok aktivite ve gürültü var ki bu biraz bunaltıcı, bu yüzden kalabalıktan ve kafa karışıklığından uzaklaşın ve zihninizi sıfırlayın.

BAŞAK

Bu hafta öfkenizi kontrol etmekte zorlandığınız zamanlar olacak ama bunu yapmalısınız. Seni bu kadar rahatsız eden her ne ise, çok yakında ortadan kalkacağını kabul etmen gerekiyor. Bu, güvenle göz ardı edilebilecek bir geçiş aşamasıdır. 

TERAZİ

Bu hafta kariyer hedeflerinizde ilerleyin ama bunu yaparken düşman edinmemeye çalışın. Ayrıca, arkadaşlarınızı ve meslektaşlarınızı size karşı çevirebilecek şeyler söyleyip yapmak için kendinizi güçlere kanıtlamaya bu kadar hevesli olmayın. 

AKREP

Önümüzdeki birkaç gün içinde kelimeler hikayenin yarısından fazlasını açığa çıkarmayacak. Neler olup bittiğinin tam resmi için, zihninizin şüpheli gerçeklere ve rakamlara güvenmeden gerçeği hisseden kısmına güvenmelisiniz. İç sesinizi dinleyin. 

YAY

Değerli zamanınızı, kulağa samimi gelen ama dürüst olmadığını bildiğiniz biriyle uğraşarak boşa harcamayın. İlk fırsatta onları hayatınızdan tamamen çıkarmakla hiçbir şey kaybetmezsiniz. Bazen acımasız olmak gerekir. 

OĞLAK

Önümüzdeki birkaç gün içinde, özellikle de arkadaşınız olduğunu iddia ederken düşman olma olasılığı daha yüksek olan insanlarla uğraşırken çok fazla bilgi vermeyin. Düşüncelerinizi ve planlarınızı yalnızca güvendiğiniz kişilerle paylaşın.

KOVA

Tanıdığınız herkes size bakışlarınızı azaltmanızı ve daha az zorlu bir şeyi hedeflemenizi söylerken, bir hayalin peşinden gitme cesaretiniz var mı? Tabii ki. Size güvenmemeleri gerçeği, sizi daha büyük çabalara teşvik edecektir. 

BALIK

Meslektaşlarınız bu hafta sizi dikkatli olmaya teşvik edecekler ama onları dinlememelisiniz. Zihin gezegeni Merkür, haritanızın en dinamik alanında Güneş'le birleşirken, başarılı olmak için gerekenlere sahip olduğunuzdan en ufak bir şüpheniz olmayacak. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.4° / 12.2°

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak