meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

25 Eylül 2023 Burç Yorumları

25 Eylül 2023 Pazar günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 25.09.2023 16:31:00 0
25 Eylül 2023 Burç Yorumları

24 Eylül 2023'te burçlar ne söylüyor? 24 Eylül 2023 burç yorumları nelerdir? 24 Eylül 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

İlişkiler artık olumlu yıldızlar altında, bu yüzden bu özel kişiye ulaşmak ve hayatınıza kattıklarına ne kadar değer verdiğinizi ona hatırlatmak için mükemmel bir zaman olabilir. Bekarsanız ufukta yeni bir aşk ilişkisi olabilir.

BOĞA

Önümüzdeki hafta yapmanız gereken her şeyin bir listesini yapın ve ardından bunların üzerinden tek tek geçin. Belirli bir öğe üzerinde takılıp kalırsanız, onu atlayın ve bir sonrakine geçin. 

İKİZLER

Kozmik tablo şu anda sizin için son derece cesaret verici ve hem yaratıcı hem de romantik açıdan olağanüstü olumlu bir dönemin eşiğindesiniz. Hayallerinizin gerçekleşeceği bir zaman varsa o zaman şimdidir!

YENGEÇ

Bu, ortaklarınızın ve iş arkadaşlarınızın emirlerinizi takip etmeleri konusunda ısrar etmek yerine kendi istediklerini yapmalarına izin vermenin tercih edilebileceği durumlardan biridir. Şimdi onlara ne kadar çok özgürlük tanırsanız, onlar da ileride size o kadar çok özgürlük tanırlar.

ASLAN

Kocaman dünyada tanıştığınız biri size daha fazlasını ve daha iyisini yapmanız için ilham verecek. Sahip olduğunuz yaratıcı becerilerin yalnızca yarısıyla başarılı olduklarını izlemek, hayata her şeyinizi verirseniz ne kadar çok şeyin mümkün olabileceğini açıkça ortaya koyacaktır.

BAŞAK

Bir para meselesinin acilen ele alınması gerekiyor ve şimdi Güneş, grafiğinizin ana finansal alanında ilerliyor, daha önce kaçınmak için çok çalıştığınız o zor seçimleri yapmaktan korkmayacaksınız. Bunun yerine, ilk milyonunuza ulaşmak için çalışmaya başlayın.

TERAZİ

Önümüzdeki birkaç gün boyunca büyük zamanlardan daha azını hedeflemeyin. Yıldızlar büyük ölçüde sizin lehinize hizalanmıştır ve elinizi çevirdiğiniz hemen hemen her şey başarılı olacaktır, bu nedenle yüksekleri hedefleyin ve zirveye ulaşana kadar çabalamayı bırakmayın.

AKREP

Şu anda sinirleriniz biraz gergin olabilir ancak son zamanlarda ne kadar çok krizle uğraşmak zorunda kaldığınızı düşünürsek bu hiç de sürpriz olmamalı. Önemli olan hala hareket halinde olmanız ve hayallerinize yaklaşabilmenizdir. Öyleyse devam edin.

YAY

Bu haftanın bir noktasında, bir arkadaşınıza yardım etmekle uzun süredir imrendiğiniz bir şey için kendinize yardım etmek arasında seçim yapmanız gerekecek. Doğru olanı yapın ve arkadaşınıza yardım edin. O değerli şey daha sonra hâlâ yanınızda olacak.

OĞLAK

Sizinki o kadar hırslı bir işaret ki bazen çok yavaş hareket ettiğinizden ve rakiplerinizin önünüze geçebileceğinden endişeleniyorsunuz. Endişelenmeyi bırak. Artık sahada o kadar ilerdesiniz ki, bir ay ara verebilir ve yine de kazanan olabilirsiniz.

KOVA

Önümüzdeki birkaç gün boyunca iç sesinize güvenin ve inatla, onun size yapmanızı söylediği şeyleri takip edin. Başkaları deli olduğunuzu söyleyebilir ancak bu durumda, sizi yeni bir şey denemeye sevk edecekse biraz delilik iyi bir şey olabilir.

BALIK

Mali durumunuzu kavramanız gerekiyor ve ilk adım, sahip olduklarınızın, borcunuzun ve önümüzdeki birkaç ay içinde ne kadar paranın geleceğinin dürüst bir değerlendirmesini yapmak olmalıdır. Ancak o zaman gelecek için plan yapabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: Eylül Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.2° / 18.6°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret