meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

26 Mayıs 2023 burç yorumları!

26 Mayıs 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 26.05.2023 15:48:39 0
26 Mayıs 2023 burç yorumları!

26 Mayıs 2023'te burçlar ne söylüyor? 26 Mayıs 2023 burç yorumları nelerdir? 26 Mayıs 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün özel hayatınızda olup bitenler sizi büyük olasılıkla hoş bir şekilde şoke edecek. Hepsinden iyisi, sevdiklerinizden alacağınız destek, anlaşmazlıkların olduğu karanlık günlerin artık tamamen geride kaldığına inanmanızı sağlayacak. 

BOĞA

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. 

İKİZLER

Sakin kalırsanız ve diğer insanların öngörülemeyen davranışlarıyla sarsılmayı reddederseniz, o zaman hiçbir şey sizi yıldıramaz. Arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız başsız tavuklar gibi ortalıkta koştururken, siz kendi küçük baloncuğunuzda sakince süzüleceksiniz. 

YENGEÇ

Değerler gezegeni Venüs şu anda fazlasıyla yanınızda. Bu yüzden hem evde hem de işte gerekli olduğunu düşündüğünüz değişiklikleri yapmaktan çekinmeyeceksiniz. 

ASLAN

İşleri halletmek istiyorsanız, algılarınızı açın. Bu, özellikle büyük fikirlerinizin iş arkadaşlarınıza ve işverenlerinize size güvenmeleri noktasında ilham vereceği kariyer durumunuz için önemli. 

BAŞAK

Fikirleriniz veya iş hayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz. 

TERAZİ

Yöneticiniz Venüs, bugün haritanızın iş ve kariyer açılarında değişiklikler gezegen Uranüs ile bağlantı kuruyor. İçgüdülerinizin size söylediklerine güvenin ve yeniye yer kalması için eskiyi atmaktan korkmayın. 

AKREP

Başkaları hayatı zor bulurken iyi vakit geçirdiğin için kendini suçlu hissetmene gerek yok. Haritanızın en maceralı bölgesindeki Venüs'ün etkisi, sonuçlarından korkmadan her yere gitmek ve her şeyi yapmak için kozmik izniniz olduğu anlamına geliyor.

YAY

Bugün çevrenizdeki insanlara kendinizi duygusal olarak açmakta zorlanmayacaksınız ama çok da hevesli olmayın. Bazı şeyleri kafanızdan atmak harika hissettirebilir ama bazı detaylar tüm dünyaya telgrafla anlatılamayacak kadar kişiseldir. 

OĞLAK

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. 

KOVA

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. 

BALIK

Önünüze çıkan her rakibi yenebileceğinize inanabilirsiniz, ancak gerekmediğinde neden kendinizi o pozisyona sokuyorsunuz? Haritanızın en dinamik bölgesindeki Venüs, cephaneliğinizdeki en güçlü silahın zihinsel çekiciliğiniz olduğunu gösteriyor.  

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday