Tarih: 26.07.2023 10:55

26 Temmuz 2023 Burç Yorumları!

Facebook Twitter Linked-in

26 Temmuz 2023'te burçlar ne söylüyor? 26 Temmuz 2023 burç yorumları nelerdir? 26 Temmuz 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün kendinizi biraz moraliniz bozuksa, sizi kesinlikle neşelendirecek bir aktivite bulun ve diğer her şeyi bir kenara bırakarak buna odaklanın. Herkesin hayran olduğu partinin hayatı ve ruhu olmanızı sağlamak çok zaman almayacaktır.

BOĞA

Gezegenler, bugün bir arkadaşınızın veya meslektaşınızın söylediklerini kolayca yanlış anlayabileceğiniz ve her yönden kötü duygulara yol açabileceğiniz konusunda sizi uyarıyor. Yılın bu zamanında olumlu bir tutum şarttır, bu nedenle görünürdeki olumsuzlukları görmezden gelin ve ilerlemeye devam edin.

İKİZLER

Bugün kendinize inanırsanız, o zaman her şey mümkün olacaktır. Şu anda biraz tekdüzelik içinde olsanız bile, sadece hayatınızdaki pek çok eğlenceli şeye odaklanarak kolayca çıkış yolunuzu bulabilirsiniz.

YENGEÇ

Haritanızın en açık ve dışa dönük bölgesindeki Mars, hayatın parlak tarafından bakmanızı kolaylaştırır, ancak herkes sizin neşeli mizacınızı paylaşmaz. Karamsarlıkları sizi üzen insanlardan kaçının. Onlardan kaçınamıyorsanız, bunun yerine onları görmezden gelin.

ASLAN

Bugün yıldızların mesajı, düşünce süreçlerinizin gerçeklikten çok fantezi olan bir dünya yaratıyor olabileceğidir. Kafanı bulutlardan çıkarmak için ne gerekiyorsa yap. Gerçek dünyada yapılacak çok eğlenceli şeyler var.

BAŞAK

İşleri halletmek için neden bu kadar çılgınca acele ediyorsun? Neden yaptığınız her şeyde birinci olmak için neredeyse karşı konulmaz bir dürtü? Büyük ihtimalle sizi ileriye götüren burcunuzdaki Mars'tır ve iyi haber şu ki bu kötü bir şey değil. Bir Numara olmayı hedefleyin.

TERAZİ

Bazı şeyler hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir ve bazı şeylerin doğru olması için daha fazla zaman ve çaba gerekir. Şu anda üzerinde çalıştığınız şey kesinlikle ikincisi. Çok erken, çok ileri gitmeye çalışmayın, bırakın hayat kendi hızında ilerlesin.

AKREP

Bugün, özellikle de çok fazla kafa karışıklığının olduğu iş cephesinde işleri basit tutmaya çalışın. Gezegenler, sebepsiz yere meseleleri karmaşıklaştırırsanız, uzun vadede en çok kaybedenin siz olabileceğiniz konusunda uyarıyor.

YAY

Yaptığınız şeyin doğru ve iyi olduğuna inanıyor musunuz? Tabii ki yaparsınız, bu yüzden hızlı ve kararlı hareket edin ve başaracağınızdan bir an bile şüphe etmeyin. Çabalarınızdan sadece siz faydalanmayacaksınız, daha geniş bir dünya da faydalanacaktır.

OĞLAK

Şu anda haritanızın en iyi alanlarından birinde hareket eden ego gezegeni Mars ile, başarılı olmak için gerekenlere sahip olduğunuzdan bir saniye bile şüphe duymayacaksınız. Ancak bu, size pervasızca hareket etmeniz için kozmik bir izin vermez!

KOVA

Otoritenizi sürekli sorgulaması sizi yıpratmaya başlayan birine karşı sert olun. Onları rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere götürün ve daha fazla sadakat göstermezlerse onlara kapıyı göstereceğinizi heceleyin.

BALIK

Ortam değişikliği size çok iyi gelecek. Bugün düşüncelerinizle baş başa kalabileceğiniz bir yeri ziyaret etmekte özgürseniz, o zaman gidin. Başka bir güne kadar boş olmayacaksanız, en azından plan yapmaya başlayabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —