'28 Mayıs akşamı silahlarınızı hazırlayın' diyen imam açığa alındı
İstanbul Sultangazi'deki bir camideki görüntüler nedeniyle imam açığa alındı. Görüntülerde bir imamın, '28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu' sözleri tepki çekmişti.
Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki camide kaydedilen görüntülerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında cami imamını açığa aldı.
Alınan bilgiye göre, bazı basın yayın organlarındaki, Sultangazi'de bir camide kaydedildiği iddia edilen görüntülere ilişkin dün soruşturma başlatan başkanlık, soruşturma kapsamında cami imamı M.G'nin açığa alınmasını kararlaştırdı.
NE DEMİŞTİ?
Görüntülerde bir imamın, '28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu' sözleri tepki çekmişti.
Anahtar Kelimeler:
Diyanet İşleri Başkanlığı
Kütahya Valisi Musa Işın, Simav’da Vatandaş ve Eğitim Ziyaretlerinde Bulundu

Adıyaman’da Kaybolan Otizmli Çocuğu Hem Karada Hem Suda Arama Çalışması
Erzurum Şehir Tiyatroları, Trabzon Erol Günaydın Tiyatro Festivali’nde Sahne Aldı
Evden Çıkmayan Telefon Bağımlısı Barış, 25. Yaşını Bilgisayar Başında Kutladı
Antakya’da İş Yeri Yangını: Kullanılamaz Hale Geldi
Batman’da Kanser Erken Teşhis Seferberliği: Köy Köy Taramalar Sürüyor
Eskişehirli Öğrenciler Milli Maçta Birlik ve Heyecanı Paylaştı
Edirne’de Otomobil 60 Metre Boyunca Takla Attı: 2 Yaralı
Efeler Belediyesi'nin 'Evde Bakım' Hizmeti Vatandaşın Hayatını Kolaylaştırıyor
Çıldır Gölü’nde atlı kızak sezonu sona erdi
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
