meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

28 Aralık 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor?

28 Aralık 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 28.12.2023 10:39:00 0
28 Aralık 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor?

28 Aralık 2023'te burçlar ne söylüyor? 28 Aralık 2023 burç yorumları nelerdir? 28 Aralık 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün size söylenenleri göründüğü gibi kabul ederseniz, sonunda aptal gibi görünebilirsiniz; bu nedenle her şeyi sorgulayın ve onlara inanmadığınızda bunu başkalarına söylemekten korkmayın. Söyledikleri inandırıcı gelebilir ama bu onları doğru kılmaz.

BOĞA

Çalışma rutininizdeki zorunlu değişiklikler, şu an ile hafta sonu arasında başa çıkmak için zorlayıcı olabilir, ancak başka seçeneğiniz var mı? Güçler ne olacağına karar verdiler ve sizin yapabileceğiniz tek şey, bunu kendi yararınıza yapmanın yollarını bulmak.

İKİZLER

Detaylara odaklanarak, çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını fark edin. Pratik yardımlarla, günlük hayatları kolaylaştırabilir ve düzen getirebilirsin.

YENGEÇ

Sezgisel güçlerinizi büyük dozda sağduyuyla dengeleyebilirseniz, günü zarar görmeden geçirebilmelisiniz. Her durumda gerçeklere bağlı kalın ve asla başkalarının duymak istediğini düşündüğünüz şeyleri söylemenin cazibesine kapılmayın.

ASLAN

Korkunun sizinle birlikte kaçmasına izin vermek size göre değil ama kozmik tablo, kötü adamları gölgelerde görmeye başladığınızda onların her yerdeymiş gibi görüneceği konusunda sizi uyarıyor. Kimse seni yakalayacak durumda değil, o yüzden sakin ol ve başkalarının yaptıklarını görmezden gel.

BAŞAK

Bir arkadaşınız artık arkadaşlığına değer vermediğinizi düşünürse ihtiyaç duyduğu desteği ve sevgiyi başka yerde aramaya karar verebilir. Önümüzdeki 24 saat içinde onlara önem verdiğinizi göstermek için önünüzden çekilin ve bunu ciddi yaptığınızdan emin olun.

TERAZİ

Haritanızın kariyer alanındaki dünkü dolunay, arzuladığınız başarının doruklarına ulaşmak istiyorsanız, kendinizi daha fazla çabalamanız gerektiğini açıkça ortaya koydu. Tutkunuzu nereye götürürse götürsün takip edin ve asla yüzde 100'den azını vermeyin.

AKREP

Ne söylemek istediğinizi biliyorsunuz ancak iletişim gezegeni Merkür gerileme aşamasında olduğundan bu sözler size kolay gelmeyebilir. Önemi yok. Bir beden dili ustası olarak fikirlerinizi aktarmanın yollarını hâlâ bulabilirsiniz.

YAY

Bugünkü burcunuzdaki Mars-Merkür bağlantısı, eğer yanlış çıkarsa size pahalıya mâl olabilecek iddialarda veya suçlamalarda bulunmadan önce çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıyor. En azından şimdilik şüphelerinizi kendinize saklayın.

OĞLAK

Bugün başkalarını fikirlerinizi desteklemeye ikna etmeyi çok kolay buluyorsanız, durmalı, durumdan geri çekilmeli ve neden aniden bu kadar kabul edilebilir hale geldiklerini çözmelisiniz. Bir şey planlarken başka bir şey söylüyor olabilirler mi? Evet, olabilir!

KOVA

Sizi engelleyen bir şey önümüzdeki birkaç gün boyunca hayatınızda o kadar da engel teşkil etmeyecek ve yeni yılın başlarında artık sorun olmaktan çıkacak. Bir kötü alışkanlığı diğeriyle değiştirmemeye dikkat edin.

BALIK

Bugün güçlü bir konumda olan biriyle dalga geçerseniz, o da sizinle birlikte gülüyor gibi görünebilir ama gizlice adınızın önüne büyük bir kırmızı çarpı işareti koyacaktır. Kendilerini fazlasıyla ciddiye alıyorlar ve siz de onları ciddiye alırsanız akıllılık etmiş olursunuz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.6°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR