Tarih: 18.06.2024 12:51

28. Çamlıhemşin Ayder Kültür, Sanat ve Doğa Festivali Heyecanı Başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Doğasıyla büyüleyen Çamlıhemşin'in Ayder Yaylası, 22-23 Haziran 2024 tarihleri arasında 28. kez kültür, sanat ve doğanın buluşma noktası olacak. Bu yıl da heyecanla beklenen 28. Çamlıhemşin Ayder Kültür, Sanat ve Doğa Festivali'nde; boğa güreşleri, konserler, yöresel ürünler ve daha birçok etkinlik yer alacak.

Festivalde Neler Olacak?

Türk Bayrağı Yenilenecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenecek festival kapsamında dağcılar tarafından kayalık bölgedeki 70 metrekarelik Türk bayrağının yenisiyle değiştirilmesi de planlanıyor.

Festivale Nasıl Katılabilirsiniz?

  1. Çamlıhemşin Ayder Kültür, Sanat ve Doğa Festivali'ne katılmak için herhangi bir ön kayıt yaptırmanıza gerek yok. Festival tarihleri ​​arasında Ayder Yaylası'na ulaşarak tüm etkinliklere ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Konaklama:

Festival döneminde Ayder Yaylası'nda konaklama imkanları oldukça fazla. Oteller, pansiyonlar ve bungalov evler arasından bütçenize ve zevkinize uygun konaklama seçeneğini bulabilirsiniz.

Ulaşım:

Ayder Yaylası'na karayoluyla ulaşım oldukça kolay. Rize'den kalkan minibüs ve otobüslerle yaylaya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca özel aracınızla da yaylaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayder Yaylası'nda Görülecek Yerler:

28. Çamlıhemşin Ayder Kültür, Sanat ve Doğa Festivali'ne katılarak unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —