meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

29 Aralık 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor?

29 Aralık 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 29.12.2023 12:20:00 0
29 Aralık 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor?

29 Aralık 2023'te burçlar ne söylüyor? 29 Aralık 2023 burç yorumları nelerdir? 29 Aralık 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz tüm gün hiçbir şey yapmadan oturabilir ama siz hayatınızı daha iyi hale getirmeye kararlısınız. Yeni bir macera bulmak için çok uzun süre veya çok fazla aramanıza gerek kalmayacak.

BOĞA

Kendinize saklamaya çalıştığınız bir şey bugün kamuoyunun bilgisi haline gelecek. Bu olduğunda bunun ne olduğu konusunda dürüst olmalı ve herkesin bilmesini istiyormuş gibi davranmalısınız. Açıkça sahiplenirsen bu kadar utanç verici olmaz. 

İKİZLER

Aşk gezegeni Venüs bugün haritanızın ortaklık alanına girerken, romantik fırsatlardan mahrum kalmayacaksınız. Ancak çok güçlü davranırsanız, daha hassas bir yapıya sahip olanları korkutup kaçırabilirsiniz, bu nedenle fiziksel ve duygusal arzularınızı kontrol altında tutun.

YENGEÇ

Gezegenlere göre, zaman ayırmaya ya da çabalamaya değmeyecek bir şey için kendinizi endişelendiriyorsunuz, o yüzden bunu aşın ve hayatınıza devam edin. Bugün veya hafta sonu hiçbir şeyi fazla ciddiye almamanız tavsiye edilir. 

ASLAN

Haritanızın en romantik bölgesinde bulunan Venüs ve Mars, kalp meselelerinin çok eğlenceli olacağı anlamına gelir, ancak kendinizi kaptırmayın ve sevdiklerinize yerine getiremeyeceğiniz şeyler vaat etmeyin. Senden dünyayı istemiyorlar; sen onların dünyasısın!

BAŞAK

Bugün en yakınınız ve en sevdiğiniz kişilerle kaliteli zaman geçirin. Dışarı çıkıp dünyaya neler yapabileceğinizi göstermek cazip gelebilir, ancak uzun vadede duygusal olarak en yakın olduğunuz insanlarla ilgilenerek daha fazlasını kazanacaksınız. 

TERAZİ

Haritanızın en sosyal bölgesindeki kozmik aktivite, yeni yaratıcı deneyimler havasında olduğunuz ve fazla beklemeyeceğiniz anlamına gelir. Yeni bir romantik birliktelik de bir olasılık ama bunun sizi arkadaşlarınızla eğlenmekten alıkoymasına izin vermeyin. 

AKREP

Hayatta hiçbir şey karşılıksız gelmez ve eğer bu gerçeği bugün aklınızda tutarsanız, arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın her ihtiyacınızı karşılamasını bekleme tuzağına düşmezsiniz. Kendiniz için başardıklarınız sizi daha iyi ve daha mutlu bir insan yapan şeylerdir. 

YAY

Hayatta hiçbir şey karşılıksız gelmez ve eğer bu gerçeği bugün aklınızda tutarsanız, arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın her ihtiyacınızı karşılamasını bekleme tuzağına düşmezsiniz. Kendiniz için başardıklarınız sizi daha iyi ve daha mutlu bir insan yapan şeylerdir. 

OĞLAK

Bir şey hakkında karar verdiğinizde bakış açınızı nadiren değiştirirsiniz, ancak bugün bu kadar esnek olmamaya çalışın. Eğer güçler zor bir göreve farklı bir açıdan yaklaşmanızı istiyorsa, yapmanız gereken tam olarak budur. 

KOVA

Bir arkadaşınızın başka bir başarısızlığı için onu affetmek isteyebilirsiniz, ancak ona şans üstüne şans vermeye devam edemeyeceğinizi bilirsiniz. Bir sonraki faulün onların sonuncusu olacağını belirsiz bir şekilde onlara bildirin. Zaten gereğinden fazla uyarı aldılar. 

BALIK

Eğer bugün ve hafta sonu işverenleri ve diğer önemli insanları etkilemek için elinizden geleni yaparsanız, kendinizi çok yakında dünyada yükselirken bulabilirsiniz. Amaç ve kararlılığı gerçek hassasiyetle harmanlama yeteneğiniz sizi kalabalıktan ayırır. 


Anahtar Kelimeler: Aralık yorumları neler söylüyor?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.6°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR