meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

2 Ocak 2024 Salı günü burç yorumları neler söylüyor?

2 Ocak 2024 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 2.01.2024 11:40:00 0
2 Ocak 2024 Salı günü burç yorumları neler söylüyor?

2 Ocak 2024'te burçlar ne söylüyor? 2 Ocak 2024 burç yorumları nelerdir? 2 Ocak 2024'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün size bu dünyada sayısız şaşırtıcı deneyimin mevcut olduğunu hatırlatıyor ancak bunların hepsini tatmak istiyorsanız ufkunuzu genişletmeniz gerekecek. Artık gözlerinizi sunulan sonsuz olanaklara açabilecek modern var olma ve yaşama yollarını arayın. 

BOĞA

Önümüzdeki 24 saat boyunca diğer insanların tartışmalarından ve duygusal sorunlarından uzak durun. Değiştirme imkanınız olmayan dramalara dahil olmak size hiçbir şey kazandırmaz, o yüzden mesafenizi koruyun ve bırakın savaşan taraflar bu sorunu kendileri halletsin.

İKİZLER

Yöneticiniz Merkür, gerileme evresini bugün sonlandırıyor; bu, meslektaşlarınızı ve sevdiklerinizi daha fazla yükü omuzlamaya ikna etmeyi kolaylaştıracak. Hem evde hem de işte, başkalarına artık o kadar kolay biri olmadığınızı göstermelisiniz.

YENGEÇ

Hayatınızda olan yeniliklerle birlikte bugün sizde büyük bir heyecan uyandıracak. Yakın bir arkadaş, hatta bir kardeş bile harika bir suç ortağı olabilir; o yüzden bir maceraya atılırken onları da dahil etmeyi unutmayın! 

ASLAN

Yolunuza çıkan bilgiler, geçmişte güvendiğiniz birine artık güvenilemeyeceğini açıkça ortaya koyacaktır. Değişikliğin nedeni açık olabilir veya olmayabilir, ancak açık olan şey onların söyledikleri ve yaptıkları her şeyi kontrol etmeniz gerektiğidir.

BAŞAK

Bugünden itibaren ortaklarınızı ve sevdiklerinizi neden bahsettiğinizi bildiğinize ikna etmek daha kolay olmalı. Eğer akıllılarsa, onlara söylediklerinize göre hareket ederler. Değilse, hatalarından ders alma fırsatı bulacaklar.

TERAZİ

Şu anda son derece ikna edici görünüyorsunuz ve bu uzun süre devam edebilir. Geçmişte sizi nadiren desteklemiş olsalar bile, insanları kendi tarafınıza çekmek için ne söyleyeceğinizi tam olarak bileceksiniz. Para meseleleri de sizin için iyi gitmeli.

AKREP

Önümüzdeki 24 saat boyunca ne hakkında konuştuğunuzu bildiğinizden emin olmalısınız. Eğer başkaları siz ilerledikçe bunu uydurduğunuz izlenimini edinirse ve eğer doğruysa bu utanç verici olabilir.

YAY

Akıl gezegeni Merkür bugün burcunuzda ileri hareket ederken, ya kendiniz için söyleyecek çok şeyiniz olacak ya da tam tersi, hiçbir şey söylemek istemeyeceksiniz. Eğer başkaları akıllıysa ne konuşmanızı ne de sessizliğinizi bölmezler.

OĞLAK

Etrafınızdakilerin gözden kaçırdığı bir şeyi fark etmiş görünüyorsunuz ve artık Merkür gerileme aşamasını sona erdiriyorken, keşfettiklerinizi dünyada ilerlemek için kullanabilirsiniz. Bildiklerinizi yalnızca size fayda sağlayacaksa paylaşın.

KOVA

Sevdiğiniz birinin planları hakkındaki şüphelerinizin onu sonuna kadar desteklemekten sizi alıkoymasına izin vermeyin. Yanlış anlamış olsalar bile, size güvenmeden bir şeyler denemiş olmaları çok iyi bir işarettir ve bir dahaki sefere doğruyu yapacaklardır.

BALIK

Kişisel yaşamınızda ilişkinizden gerçekten ne istediğinizi sormaya başlamanın tam zamanı. Bu, genel olarak herhangi bir şeye başlamak için güzel bir gün. Kendinizi kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz, bu nedenle eğer birisi acele etmeniz için size baskı yapıyorsa, ona kendi işlerine bakmalarını söyleyin. 


Anahtar Kelimeler: yorumları neler söylüyor?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.6°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR