meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Tortum, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu büyük bir katılımla yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törene, Tortum Kaymakamı Fatih BAYRAM, Tortum Belediye Başkanı Muammer YİĞİDER, ilçe kurum amirleri, Kıbrıs Gazileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından tüm katılımcılar saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı coşkuyla okundu. Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı ise İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Üstçavuş Sinan OSKAY gerçekleştirdi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından okunan şiirlerle duygusal bir atmosfer oluşturuldu. Çelenk koyma töreni, şiirlerin okunmasıyla son buldu. Törenin ardından Tortum Kaymakamı Fatih BAYRAM, makamında tebrikleri kabul etti, vatandaşlarla bayramlaştı.

Kutlamaların devamında ise İlçe Jandarma Komutanlığı'nda rütbe terfi töreni düzenlendi. Bu önemli törende askeri personelin terfi heyecanı, katılımcıların alkışlarıyla taçlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, ilçenin milli birlik ve beraberlik duygularını bir kez daha en üst seviyede yaşadığı anlamlı bir gün olarak hafızalara kazındı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor