meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

30 Aralık 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor?

30 Aralık 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 30.12.2023 10:47:00 0
30 Aralık 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor?

30 Aralık 2023'te burçlar ne söylüyor? 30 Aralık 2023 burç yorumları nelerdir? 30 Aralık 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlandınız mı? Şimdi sona eren yıl boyunca keyif aldığınız zaferler ne olursa olsun, daha fazlasını yapabileceğinizi kabul eden ilk kişi siz olursunuz; bu yüzden planlarınızı yapın, onları büyütün ve ardından başarı açlığınızla dünyayı şaşırtın.

BOĞA

Bu hafta sonu çalışmanız gereken şey için çok fazla şevk kazanamayabilirsiniz, ancak bunu elinizden gelenin en iyisini yaparsanız, 2024'ün başlarında yolunuza çıkacak ödüller sizi sonsuza kadar memnun edecektir, bu yüzden çaba gösterin. 

İKİZLER

Yılın son hafta sonu için yıldızların mesajı, rahatlamanıza izin verildiği yönünde; aslında, yavaşlamanız ve “anların” tadını çıkarmanız gerekiyor. Ayağınızı gazdan çekin ve biraz rahatlayın, en azından şimdilik. 

YENGEÇ

Eleştirilere karşı oldukça savunmasız olabilirsiniz ve bir arkadaşınızdan gelen olumsuz bir yorum, bu hafta sonu sizi duygusal bir kargaşaya sürükleyebilir. Yılı bitirmenin en iyi yolu bu değil, o yüzden güçlü olun, kendinize inanın ve başkalarının sizin hakkınızda söylediklerini görmezden gelin. 

ASLAN

Birlikte çalıştığınız bazı insanların size karşı komplo kurduğunu kafanıza koymuş gibisiniz ama bu kesinlikle doğru değil. Rekabetçi olmaları, sizi ele geçirmek için dışarıda oldukları anlamına gelmez. Belki onlar da sana aynı şekilde bakıyorlardır. 

BAŞAK

Bugün sağlık konuları gündeme gelebilir. İhmal ettiğiniz sağlık sorunları tetiklenebilir. Hayatınız beklediğiniz şekilde ilerlemiyor olabilir ama sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu şu an göremeyebilirsiniz. Akışta kalın.

TERAZİ

Haritanızın en sosyal bölgesindeki kozmik aktivite, yeni yaratıcı deneyimler havasında olduğunuz ve fazla beklemeyeceğiniz anlamına gelir. Yeni bir romantik birliktelik de bir olasılık ama bunun sizi arkadaşlarınızla eğlenmekten alıkoymasına izin vermeyin. 

AKREP

Jüpiter bu hafta sonu haritanızın ortaklık alanında gerileme aşamasını bitirirken, hem evde hem de işte insanlara güvenmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Birisi size bir teklifle yaklaşırsa onu dinlemelisiniz. 

YAY

Bu hafta sonu rutin görevleri minimumda tutun, çünkü ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar az başarı elde edersiniz. Bunun yerine yılı aileniz ve arkadaşlarınızla geçirin ve 2023'te birlikte geçirdiğiniz tüm güzel anları kutlayın. 

OĞLAK

Şu anda alışılmadık derecede bağışlayıcı bir ruh hali içinde görünüyorsunuz, bunun nedeni büyük olasılıkla yılın sonu olması ve hiçbir şeyi büyütmekten rahatsız olamamanızdır. Başkalarının sizi aldatmaya kalkışmasına neden olacak kadar gardınızı düşürmeyin.

KOVA

Bu hafta sonu alternatif bakış açılarına son derece açık olacaksınız, ki bu hiç de size göre değil. Bu bakış açılarından biri sizi yeni ve potansiyel olarak kârlı yönlerde düşünmeye sevk edebilir. Sanki yeni bir çift gözle görüyormuşsunuz gibi. 

BALIK

Bu hafta sonu olacaklar, eski yılı tatmin edici bir şekilde sona erdirecek ve sizi 2024'e muhteşem bir başlangıç ​​için hazırlayacak. Evrenin sizin tarafınızda olduğundan asla şüphe etmeyin ve hayatınızın daima yukarı doğru bir eğri çizdiğinden, öyle olduğundan ve daima böyle olacağından asla şüphe etmeyin. 


Anahtar Kelimeler: Aralık yorumları neler söylüyor?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.6°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR