meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

30 Kasım dolar bugün ne kadar oldu? Döviz fiyatlarında son durum ne?

30 Kasım döviz kurlarında son durum ne? Dolar ve Euro ne kadar oldu? Serbest piyasada doların kademeli yükselişi devam ediyor. Peki, 30 Kasım 2023 Perşembe günü dolar ne kadar, Euro kaç TL?

30 Kasım dolar bugün ne kadar oldu? Döviz fiyatlarında son durum ne?

Son dönemlerde kademeli olarak yükselişine devam eden döviz kurları bugünde yükselişini sürdürüyor. Peki dolar, Euro ne kadar oldu? Yatırımcılar başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "30 Kasım dolar bugün ne kadar oldu? Döviz fiyatlarında son durum ne? 1 Euro kaç TL oldu?" sorularını soruyor.

DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar ne kadar oldu? 1 Dolar Kaç TL? 30 Kasım dolar fiyatlarında son durum ne? Dolar/TL yaklaşık üç aydır süregelen günlük sınırlı yükseliş eğilimine devam ederek yeni tarihi zirve olan 28.9545'e kadar yükseldi. Dolar fiyatı, saat 09:45 itibarıyla 28,94 TL'den işlem görüyor. 

EURO YÜKSELDİ Mİ, DÜŞTÜ MÜ?

30 Kasım Perşembe günü Euro ne kadar oldu? Euro'da son durum ne? Euro/TL ise aynı saat itibarıyla yüzde 0,22 yükselişle 31,8289 seviyelerinde seyrediyor.


1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?