meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

31 Mart'a kadar yapan kazanır! Kredi kartlarına 150 TL yükleniyor: İş Bankası dev kampanyayı duyurdu!

İş Bankası müşterilerine öyle bir kampanya fırsatı verilirken 31 Mart tarihine kadar alışveriş yapanlara maxipuan verileceği haberi verildi. İş Bankası'nın maximum mobil içerisinde online alışverişler için büyük kampanya başlattı.

31 Mart

İş Bankası tarafından maximum mobil içerisinden online alışverişler için kampanyalar başladı. 2023 yılında yeni kampanyaların duyurusu yapılırken 150 TL ve üzeri ilk alışverişlere özel olarak yüzde 10 olmak üzere toplamda 500 TL pazarama maxipuan hediyesi verilir. İşte, İş Bankası maximum kampanya detayları haberimizde.

İŞ BANKASI MAXPUAN HEDİYESİ

Pazarama Online Alışveriş üzerinden yapılacak olan tek seferde 150 TL'lik ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 Pazarama MaxiPuan kampanyası kazanmak için alışverişin yapıldığı ay kullanılması gerekir. Kampanya döneminde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesinde ya da alınan ürünün iade durumunda yüklenen Maxipuan'ların iadesi yapılarak kazanılan puanların geri ödemesi yapılır.

iş bankası maxsium kampanya

Ocak ayı içerisinde yapılacak olan alışverişlerde Maxipuanlar 15 Şubat 2023 tarihinde yükleme yapılarak 31 Mart 2023 tarihine kadar kullanılabileceği belirtildi. Bununla beraber kullanılmayan maxipuanlar ise 1 Nisan 2023 tarihinde silinecek.

31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olan yüzde 2 pazarama maximum alışverişlerde 100 TL sınırı kullanılırken aynı zamanda yüzde 2 pazarama maxipuan kazanma fırsatı sağlanırken 100 TL imkanı verildi. 

 


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor