Tarih: 30.08.2023 11:04

3 ay ertelemeli 50 bin TL kredi kampanyası başlattı!

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemde acil nakit arayan vatandaşların kredi başvuruları bankalar tarafından reddediliyor. Kamu ve özel bankaların kredi musluklarını kıstığı bu dönemde yüz güldüren haberler CEPTETEB’den geldi. Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) dijital bankacılık hizmeti CEPTETEB düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

Yüksek enflasyon ortamında ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenler CEPTETEB ihtiyaç kredisini seçiyor. Online başvuruyla banka şubesine gitmeye gerek kalmadan nakit avantajlarından yararlanmak mümkün oluyor. CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyasının en çok merak edilen faiz oranı ve vade sayısı belli oldu.


CEPTETEB İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan özel bankalardan CEPTETEB 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre müşteriler anında nakit desteği alırken geri ödemeye 120 gün sonra başlayacak. CEPTETEB ihtiyaç kredisi faiz oranı, bankanın uyguladığı politika kapsamında bazı kriterlere göre değişiklik gösteriyor.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi faiz oranı kredi tutarına, vade sayısına, ödeme şekline, müşterinin kredi notuna ve erteleme seçeneğine göre farklılık gösteriyor. CEPTETEB ihtiyaç kredisi faiz oranı 50 bin TL için 24 ay vade seçeneğinde yüzde 1.98’den başlıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar CEPTETEB mobil uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden anında kredi başvurusu yapabiliyor.  


CEPTETEB 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri sunan CEPTETEB 50 bin TL ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı. Kamu ve özel bankaların kredi vermediği bu dönemde CEPTETEB acil nakit desteği sunuyor.

Bankanın resmi web sitesindeki bilgilere göre 50 bin TL kredide 24 ay vade ve yüzde 1.98 faiz oranı avantajı sunuluyor. Bu koşullarda kredi çeken bir müşteri ayda 2 bin 818 TL taksit öderken 2 yılın sonunda bankaya toplamda 67 bin 645 TL geri ödeme yapmış oluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —