Tarih: 07.12.2023 11:23

3. lig takımı Alman devlerini bir bir eliyor

Facebook Twitter Linked-in

Almanya Kupası'nın son 16 turunda Saarbrucken, adeta bir peri masalına imza atarak üst üste devlerin peşinden koşmaya devam ediyor. Önceki turda Bayern Münih'i eleyen Almanya 3. Ligi temsilcisi, bu kez de Frankfurt'u saf dışı bırakarak adını bir kez daha duyurdu.

Saarbrucken, Eintract Frankfurt karşısındaki etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 64. dakikada Brunker'in fileleri havalandırmasıyla öne geçen ekip, 78. dakikada Kerber'in attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Konuk takımda ise Futkeu'nun 83. dakikada gördüğü kırmızı kart, Frankfurt'un çıkışını engelledi.

ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Saarbrucken, elde ettiği zaferle birlikte çeyrek finaldeki rakibini beklemeye başladı. Stuttgart - Borussia Dortmund mücadelesinin galibiyle karşılaşacak olan Saarbrucken, Almanya Kupası'nda yazdığı peri masalını sürdürme adına büyük bir motivasyona sahip.

Alman futbolseverler, ülkenin 3. liginden gelen bu sürpriz takımın performansını heyecanla takip ediyor. Saarbrucken, hem kendi liginde hem de Almanya Kupası'nda sergilediği başarı ile adından söz ettiriyor. Çeyrek finaldeki mücadele, futbolseverleri büyük bir heyecanın içine sokarken, Saarbrucken'ın neler başarabileceği merakla bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —