meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

4 Ocak 2024 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor?

4 Ocak 2024 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 4.01.2024 15:41:00 0
4 Ocak 2024 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor?

4 Ocak 2024'te burçlar ne söylüyor? 4 Ocak 2024 burç yorumları nelerdir? 4 Ocak 2024'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

İşle ilgili bir ortaklık son zamanlarda zorlu bir dönemden geçiyor olabilir, ancak hiçbir şekilde sona ermiş sayılmaz. Tam tersine, önümüzdeki birkaç gün içinde ekip olarak yapacaklarınız, ikinize de birlikteyken ayrı olduğunuzdan daha iyi olduğunuzu hatırlatacaktır.

BOĞA

İş cephesinde ne kadar baskı altında olursanız olun, önümüzdeki 24 saat içinde aile meselelerini ilk sıraya koymalısınız. Kariyerinizde ilerlemek istemeniz iyi bir şey ancak bu, sevdiğiniz insanların pahasına olmamalıdır.

İKİZLER

Bir tür mali plan için heyecanınız önümüzdeki birkaç gün içinde önemli ölçüde artacak, ancak kendinizi kaptırmanıza izin vermemelisiniz. Tüm durumlara rasyonel bir yaklaşım şarttır, özellikle de para söz konusu olduğunda.

YENGEÇ

Önümüzdeki birkaç gün boyunca uğraşmanız gereken insanlardan bazıları biraz fazla iddialı görünebilir, ancak bunu kişisel olarak algılamayın çünkü iyi niyetlidirler ve birlikte başarabileceğiniz çok şey vardır. Kendiniz için biraz daha iddialı olmayı deneyin.

ASLAN

Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişiler, önümüzdeki 24 saat içinde çabalarınızı biraz eleştirecekler. Bu haksızlık gibi görünebilir ancak muhtemelen yetersiz kaldığınız alanları görebilirler. Onları dinleyin ve daha iyisini yapın.

BAŞAK

Mars haritanızın en dinamik alanına doğru ilerlediği için artık farklı bir şeyler yapma havasında olabilirsiniz ancak arkadaşlarınızdan ve meslektaşlarınızdan çok fazla destek beklemeyin. Eğer değişimin gerekliliğini göremiyorlarsa onları geride bırakın.

TERAZİ

Her zaman daha fazlasını ve daha iyisini yapmak istiyorsunuz ancak son zamanlarda ihmal edilmiş olabilecek bir alan var, o da aile hayatınız. Önümüzdeki birkaç gün boyunca sevdiğiniz insanlarla daha kaliteli zaman geçirmeyi görev haline getirin.

AKREP

Yeni eşyalar edinme veya mevcut olanları güzelleştirme arzusu bu günlerde güçlü olabilir. Kaprisler bugün erkenden etkili olabilir. Kendinizi huzursuz hissediyorsanız, sizi gerçekten rahatsız eden veya hayal kırıklığına uğratan şeyle temasa geçmek iyi bir fikirdir.

YAY

Her zaman doğru olanı yapmaya çalışırsınız ancak bazen doğru olduğunu düşündüğünüz şey ortaklarınıza ve meslektaşlarınıza yanlış gibi görünür. Kendi muhakeme yeteneğinize güveniyorsanız ki güvenmelisiniz, o zaman diğer insanların şüphelerini umursamadan planlarınıza devam edin.

OĞLAK

Enerji ve hırs gezegeni Mars, bugün burcunuzda Güneş'le birleşerek sizi birkaç dalga yaratma havasına sokuyor. Önceki başarılarınız ve başarısızlıklarınız ne olursa olsun, bunların artık hiçbir anlamı yok. Önemli olan şu anda, bu dakikada ne yaptığınızdır.

KOVA

Bugün yıldızların mesajı, odak noktanızı daraltmanız ve yalnızca size en fazla neşeyi ve en fazla kârı getirebilecek iki veya üç çaba üzerinde çalışmanız gerektiğidir. Bundan başka yere bakmayın; yarın çok yakında gelecek.

BALIK

Bugün erken saatlerde bir yanınız kesinlik ve plan isterken, diğer yanınız da işleri akışına bırakmayı tercih ediyor. Bir kariyer veya itibar meselesi sizi geçici olarak biraz saptırabilir. Şimdi verilen sözler gerçekleşmeyebilir. Sizi hafife alan insanlarla uğraşabilirsiniz ve bunun sonucunda bazı sınırlar koymanız gerekebilir.


Anahtar Kelimeler: Perşembe yorumları neler söylüyor?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.6°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR