meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

50 Yıllık Değişime Kendileri Bile İnanamadılar!

1970’te yıllarda Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) işe başlayan madenciler 50 yıl sonra sabah kahvaltısında bir araya geldiklerinde bir birlerini tanımakta güçlük çektiler.

50 Yıllık Değişime Kendileri Bile İnanamadılar!

1970’te yıllarda Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) işe başlayan madenciler 50 yıl sonra sabah kahvaltısında bir araya geldiklerinde bir birlerini tanımakta güçlük çektiler.

1970’li yılların saç ve giyim modeli ile hafızalarına kazıyan madenciler o yıllarda çekildikleri fotoğraflar ile yıllar sonra bir araya geldiklerindeki yaşlanma değişimini  görünce birbirlerine gülerek ve tebessüm ederek sarıldılar.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) Üzülmez müessesesinde elektromekanikte dokuz 1970’li yıllarda İşe başlayan madenciler yıllar sonra maden mühendisleri lokalindeki sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Zonguldak Teknik ve Anadolu lisesi Vakfı Başkanı Fikret Zaman’ın koordinatörlüğünde bir araya gelen Zaman’a teşekkür ettiler.

Birbirlerini tanımakta güçlük çeken ve birçoğunun vefat ettiği buluşmada sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

Eski dostların bir araya gelmesi sağlayan ve buluşma ile ilgili bilgi veren Zonguldak Teknik ve Anadolu lisesi Vakfı Başkanı Fikret Zaman: “50 sene önce bu arkadaşlarla biz TTK’da Üzülmez elektromekanikte birlikte çalıştık. Yıllarca birlikte çalıştık. 50 sene sonra bir kahvaltı düzenledik, bir araya geldik. epey kayıplarımız var” dedi.

 


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor