meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

6 Aralık 2023 Burç Yorumları

6 Aralık 2023 Çarşamba günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 6.12.2023 14:05:00 0
6 Aralık 2023 Burç Yorumları

6 Aralık 2023'te burçlar ne söylüyor? 6 Aralık 2023 burç yorumları nelerdir? 6 Aralık 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Uzlaşma doğanızın merkezi bir parçası olmayabilir ancak bugün bu konuda başka seçeneğiniz olmayacak, özellikle de bir takım oyuncusu olmaya hazır değilseniz kendinizi tamamen dışlanmış bulabileceğiniz iş yerinizde. Devam edin, çaba gösterin.

BOĞA

Birisinin kendisi için söyleyecek çok şeyi vardır ama eğer akıllıysanız fikirlerinizi kendinize saklar ve hatalı olduklarını bilseniz bile onlarla tartışmazsınız. Aptal gibi görünmeleri için hiçbir şey söylemenize gerek yok, bunu zaten yapıyorlar.

İKİZLER

Sizin lehinize çalışan büyük bir şans faktörü var ve bunu sürdürmenin en iyi yolu, yolunuza çıkan tüm güzel şeyleri hak ettiğinize inanmaktır. Ne yaparsanız yapın evren sizi ödüllendirecektir, o yüzden arkanıza yaslanın ve yolculuğun tadını çıkarın.

YENGEÇ

Yardım etmeye çalıştığınız birinin sizinle yarı yolda buluşmaya niyeti olmadığı açık ve artık onun yardımınızı artık hak etmediğini kabul etmelisiniz. Muhtemelen bunu uzun zaman önce fark etmiş olmalısın ama geç olması hiç olmamasından iyidir.

ASLAN

Bir Aslan bile her şeyi doğru yapamaz, bu yüzden yanlış yaptığınız bir şey yüzünden kendinizi yıpratmayı bırakın, bunu aklınızdan tamamen çıkarın ve sonra hayatınızın geri kalanına devam edin. Başarısızlığınızdan neler yapabileceğinizi öğrendiniz, o yüzden yolunuza devam edin.

BAŞAK

Altıncı hissiniz size söylenenlerin gerçeğin tamamı olmadığı konusunda sizi uyarıyorsa, o zaman onu dinleyin ve başkalarına, onların savaşlarına katılma niyetinde olmadığınızı bildirin. Gerekli olduğunu düşündüğünüz her türlü bahaneyi bulun ama karışmayın.

TERAZİ

Bugün yıldızların mesajı şu: Son birkaç aydır iş cephesinde bir numaralı önceliğiniz olan şey artık zamanınıza veya enerjinize değmez. Acımasız olun ve meslektaşlarınızın bundan sonra kendi başlarına olduklarını bilmelerini sağlayın

AKREP

Kendi inançlarınızın temellerini sıklıkla sorgulamazsınız, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde, daha önce olduğu gibi devam etmenizi imkansız hale getirecek bir şey olacak. Ancak dikkatli olun, bir uçtan diğerine atlamak istemezsiniz.

YAY

Bir arkadaşınız ya da aile üyeniz ne kadar güvenilir olursa olsun, sırf iyi bir fikir olduğunu söylüyorlar diye paranızı yeni bir girişime riske atmamalısınız. Bu onlar için doğru şey olabilir ancak gezegenler bunun sizin için çok maliyetli olabileceği konusunda uyarıyor.

OĞLAK

Başkaları sizin bilmediğinizi kolaylıkla anlayabilecekken, bir şeyi bildiğinizi iddia etmeyin. Biraz bilgi tehlikeli olabilir ve eğer zemininizden yüzde 100 emin değilseniz, şu ana kadar yapacağınız en iyi hareket tarzı hiçbir şey söylememektir.

KOVA

Neden bazılarının düşündüğü gibi kendi yöntemlerinizde kararlı olmadığınızı dünyaya kanıtlamanız gerektiğine inanıyorsunuz? Kim olduğunuzun bir nedeni var; o yüzden bugün kendinize karşı dürüst olun ve fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğini söyleyenleri görmezden gelin.

BALIK

Yöneticiniz Neptün, bugün gerileme evresini sona erdiriyor ve daha önce var olduğunu hiç bilmediğiniz bağlantıları hemen hemen göreceksiniz. Yalnızca tek bir kişi olsanız da çok daha büyük bir şeyin parçası olduğunuzu anlamanın zamanı geldi.


Anahtar Kelimeler: Aralık Yorumları

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.7° / 19.5°

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti